OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
San Francescolaan 1
4876 CV Etten-Leur

Telefoon:   076-5325100
sollicitatie@avoord.nl
www.avoord.nl
2 VACATURES IN: Avoord Zorg en Wonen RSS

Avoord Zorg en Wonen heeft zes woonzorgcentra in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daarnaast leveren wij ook thuiszorg in deze regio. We vinden het heel belangrijk om de wensen van onze cliënten centraal te stellen. Ons motto is niet voor niets: "Zoals u het wenst". Daarom gaan wij met onze tijd mee. Vergeet het oude verzorgings- en verpleeghuis, zoals dat misschien nog in je gedachten zit. Bij Avoord Zorg en Wonen vind je ruime appartementen van minstens 80 vierkante meter en gezellige huiselijke woongroepen. En gebouwen die tal van faciliteiten onder één dak bieden. De zorg regelen we zoveel mogelijk in samenspraak met de cliënt, op een tijdstip dat het hem het beste uitkomt. Privacy, keuzevrijheid en zelfstandigheid staan hierin centraal.

NAAR BOVEN

LOCATIES:

Centraal Kantoor

Op het centrale kantoor bevinden zich alle ondersteunende diensten.


Telefoon: 076-5325100www.avoord.nl
sollicitatie@avoord.nl
Adresgegevens:
San Francescolaan 1
4876 CV Etten-Leur

VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN
Er zijn geen vacatures die voldoen aan de door jou opgegeven filterinstellingen. Pas je filters aan om passende vacatures te vinden.

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Thuis & Kraamzorg

Franka Janssen (51) heeft altijd geroepen dat ze kinderverpleegkundige wilde worden. Ze volgde het MBO-V en werkte ruim tien jaar op de kinderafdeling van een ziekenhuis.

Lees meer
Franka Janssen

Hulp nodig bij je zoektocht naar een baan, opleiding of stageplaats? Ga dan voor informatie en advies naar het Servicepunt Zorg en Welzijn.  

Lees meer
Servicepunt Zorg & W ...

NIEUWS

Heropening en nieuwe naa...

Etten-Leur, 8 mei 2015

Avoord Zorg en Wonen heeft er weer een pareltje bij! De locatie Kloosterhof, gelegen aan de San Francescolaan in Etten-Leur, is gedurende het afgelopen jaar ingrijpend verbouwd. Met het uitzicht op de monumentale tuin is het er voor haar oudere bewoners nu nog prettiger wonen. Op vrijdag 29 mei a.s. wordt het gebouw officieel door de burgemeester van Etten-Leur geopend.

Open Dag bij Avoord Zorg...

Etten-Leur, 23 maart 2015

Op 29 maart bent u van harte welkom op de locaties Contrefort, De Willaert, Het Anbarg, Kloostergaard, Kloosterhof en Rijserf. Wij laten u zien hoe zorg werkt en wat Avoord Zorg en Wonen u te bieden heeft.

Lees meer

Lees meer

NIEUWSARCHIEF