OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
San Francescolaan 1
4876 CV Etten-Leur

Telefoon:   076-5325100
sollicitatie@avoord.nl
www.avoord.nl
1 VACATURES IN: Avoord Zorg en Wonen RSS

Avoord Zorg en Wonen heeft zes woonzorgcentra in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daarnaast leveren wij ook thuiszorg in deze regio. We vinden het heel belangrijk om de wensen van onze cliënten centraal te stellen. Ons motto is niet voor niets: "Zoals u het wenst". Daarom gaan wij met onze tijd mee. Vergeet het oude verzorgings- en verpleeghuis, zoals dat misschien nog in je gedachten zit. Bij Avoord Zorg en Wonen vind je ruime appartementen van minstens 80 vierkante meter en gezellige huiselijke woongroepen. En gebouwen die tal van faciliteiten onder één dak bieden. De zorg regelen we zoveel mogelijk in samenspraak met de cliënt, op een tijdstip dat het hem het beste uitkomt. Privacy, keuzevrijheid en zelfstandigheid staan hierin centraal.

NAAR BOVEN

LOCATIES:

Centraal Kantoor

Op het centrale kantoor bevinden zich alle ondersteunende diensten.


Telefoon: 076-5325100www.avoord.nl
sollicitatie@avoord.nl
Adresgegevens:
San Francescolaan 1
4876 CV Etten-Leur

VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN
Er zijn geen vacatures die voldoen aan de door jou opgegeven filterinstellingen. Pas je filters aan om passende vacatures te vinden.

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

WEEK VAN ZORG EN WELZIJN

Geopend:
15 maart t/m 15 maart

Tijd:
10.30 t/m 15.30 uur

Adres:
Burgemeester Manderslaan 53
4881 EH Zundert


De Willaert

Op 15 maart kunt u tussen 10:30 en 15:30 locaties Het Anbarg in Etten-Leur of De Willaert in Zundert bezoeken als u interesse heeft in zorg, thuiszorg, wonen, welzijn of vrijwilligerswerk bij Avoord. In de Grand Cafe's van beide locaties beantwoorden onze medewerkers van het Cliënten Service Bureau uw vragen over het regelen van zorg, thuiszorg of het wonen in een kleinschalige woonvorm. Onze casemanagers dementie beantwoorden uw vragen over veilig thuiswonen met dementie. Verder is er meer informatie te vinden over onze verenigingen, de duofiets, braintrainer, handmassages of het Alzheimercafé. We helpen u graag op weg!

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Thuis & Kraamzorg

Franka Janssen (51) heeft altijd geroepen dat ze kinderverpleegkundige wilde worden. Ze volgde het MBO-V en werkte ruim tien jaar op de kinderafdeling van een ziekenhuis.

Lees meer
Franka Janssen

Hulp nodig bij je zoektocht naar een baan, opleiding of stageplaats? Ga dan voor informatie en advies naar het Servicepunt Zorg en Welzijn.  

Lees meer
Servicepunt Zorg & W ...

NIEUWS