OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
San Francescolaan 1
4876 CV Etten-Leur

Telefoon:   076 - 5325000
sollicitatie@avoord.nl
www.avoord.nl
4 VACATURES IN: Avoord Zorg en Wonen RSS

Zoals u het wenst
Misschien denkt u er wel eens over na hoe het zou zijn om oud te worden? Of om zorg nodig te hebben? Stelt u zich eens voor dat u dan zelfstandig zou kunnen blijven wonen. En anderen blijven ontmoeten als u dat wilt. Terug kunnen vallen op goede zorg als dat nodig is en zelf blijven bepalen hoe uw dag eruitziet. U wilt zelf uw keuzes blijven maken en u vindt het behoud van uw privacy en zelfstandigheid heel belangrijk. Een zorgaanbieder die dat ook belangrijk vindt, is Avoord. Niet voor niets is ons vertrekpunt ‘Zoals U het wenst’.

 

Thuis bij Avoord
Stel dat u, of iemand in uw omgeving, vroeg of laat hulp of zorg nodig heeft? Neem dan contact op met Avoord. Want wij zijn thuis in moderne ouderenzorg. Regie behouden over uw eigen leven is ons uitgangspunt. Avoord is uw zorgaanbieder in de gemeenten Etten-Leur, Zundert en omstreken. We zijn gespecialiseerd in zorg, thuiszorg, welzijn, geriatrische revalidatie, medische specialistische thuiszorg en palliatieve zorg thuis of in ons highcare hospice. We bieden welzijn, zorg en wonen zoals u het wenst èn waar u het wenst. Dat is Avoord.

NAAR BOVEN

LOCATIES:

Avoord AanHuis

Avoord AanHuis biedt inwoners met (chronische) gezondheidsproblemen uit de gemeenten Etten-Leur, Zundert en omstreken passende verzorging, medische verpleging, ondersteuning of palliatieve zorg in de eigen leefomgeving. Voor de korte of langere termijn. Onze thuiszorg is 24 uur per dag beschikbaar.


Telefoon: 0800 - 2200220www.avoord.nl/thuiszorg
sollicitatie@avoord.nl
Adresgegevens:
San Francescolaan 1
4876 CV Etten-Leur

VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN
Er zijn geen vacatures die voldoen aan de door jou opgegeven filterinstellingen. Pas je filters aan om passende vacatures te vinden.

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Thuis- & Kraamzorg

Franka (51) wilde altijd kinderverpleegkundige worden. Ze volgde het mbo-V en werkte jaren op de kinderafdeling van een ziekenhuis.

Lees meer
Franka Janssen

Ken jij BrabantZorg.Net op Facebook al?

Lees meer
BrabantZorg.Net op F ...

NIEUWS

62 nieuwe vrijwilligers ...

Etten-Leur, 26 januari 2016

Een geslaagd nieuw, maatschappelijk initiatief van Avoord: 62 vrijwilligers bezoeken deze week een alleenstaande oudere voor een gezellig momentje. Waarom? Omdatin de gemeenten Etten-Leur en Zundert alleenstaande ouderenwonen die ook nà de feestdagen een gezellig momentje kunnen waarderen. Nieuwe vrijwilligers enthousiastOnder de deelnemende ‘vrijwilligers voor 1 dag’ bevinden zich maar liefst 26 vrijwillige nieuwkomers, medewerkers uit het bedrijfsleven, medewerkers en bestaande vrijwilligers van Avoord. Verschillende nieuwkomers lieten Avoord al weten dat ze dit vrijwilligerswerk blijven ...

Lees meer

Heropening en nieuwe naa...

Etten-Leur, 8 mei 2015

Avoord Zorg en Wonen heeft er weer een pareltje bij! De locatie Kloosterhof, gelegen aan de San Francescolaan in Etten-Leur, is gedurende het afgelopen jaar ingrijpend verbouwd. Met het uitzicht op de monumentale tuin is het er voor haar oudere bewoners nu nog prettiger wonen. Op vrijdag 29 mei a.s. wordt het gebouw officieel door de burgemeester van Etten-Leur geopend.

Lees meer

Open Dag bij Avoord Zorg...

Etten-Leur, 23 maart 2015

Op 29 maart bent u van harte welkom op de locaties Contrefort, De Willaert, Het Anbarg, Kloostergaard, Kloosterhof en Rijserf. Wij laten u zien hoe zorg werkt en wat Avoord Zorg en Wonen u te bieden heeft.

Lees meer