OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
Gasstraat 20
5349 AA Oss

Telefoon:   0412 - 622678
Fax: 0412 – 644720
info@brabantzorg.eu
www.brabantzorg.eu
Volg ons via:
44 VACATURES IN: BrabantZorg RSS

Zorg en ondersteuning tijdens het ouder worden is de kern van ons werk. Niet alleen op de momenten dat het nodig is, maar ook omdat we ouder worden zo aangenaam mogelijk willen maken. Iedereen is uniek en daar stemmen we onze zorg op af. Met veel persoonlijke aandacht en dichtbij de mens.

Aandacht, keuze en gemak zijn de sleutelwoorden in ons werk. We willen het leven van onze cliënten comfortabel en gemakkelijker maken. Dat doen we door een totaalpakket van zorg, wonen en welzijn te bieden en dit zo goed mogelijk te organiseren.
Hierbij zijn onze medewerkers en locaties essentieel. Elke locatie en elke medewerker is het gezicht van BrabantZorg. Elke locatie zorgt ervoor dat de cliënt de juiste zorg en ondersteuning ontvangt, aan huis of in de locatie zelf. En achter die locatie, achter elke medewerker, staat de veiligheid en betrouwbaarheid van het grotere geheel.

BrabantZorg biedt wonen, zorg en welzijn in en vanuit locaties in de regio's Oss, Uden, Veghel, 's-Hertogenbosch en Bommelerwaard.

NAAR BOVEN

LOCATIES:

**** Hotel Udens Duyn

****Hotel Udens Duyn is het viersterren herstelhotel in natuurgebied de Maashorst in Uden, naast ziekenhuis Bernhoven. Vanaf september 2013 kunnen gasten hier actief herstellen en genieten van veel persoonlijke aandacht en landelijke luxe. Herstel à la carte, voor mensen die na een verblijf in het ziekenhuis bijna naar huis mogen of voor mensen die kiezen voor revalideren in een comfortabele en gastvrije omgeving. 
In herstelhotel Udens Duyn wordt, indien de gast dat wenst of nodig heeft, 24 uur per dag zorg en behandeling geleverd door een team gastvrije en gekwalificeerde medewerkers van BrabantZorg.


Telefoon: 06 - 22797480www.hoteludensduyn.nl
info@brabantzorg.eu
Adresgegevens:
Annaboulevard 6
5406 PZ Uden

WERKEN BIJ

Contactpersoon:
Afdeling Personeel & Opleiding
werkenbij@brabantzorg.eu
www.hoteludensduyn.nl

BEKIJK DE VACATURES

In een bijzondere omgeving werk je met hotelmedewerkers en collega verzorgenden IG / niveau 3 en verpleegkundigen samen aan een plezierig verblijf voor de gasten van hotel Udens Duyn, waarbij het team zorg en herstel ervoor zorgt dat de nodige zorg gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week gewaarborgd is.


LEREN BIJ

Contactpersoon:
Leer & Stagecentrum
frontoffice.leerenstagecentrum@BrabantZorg.eu
www.hoteludensduyn.nl

BEKIJK DE STAGES

Op dit moment zijn er nog géén opleidingsmogelijkheden binnen Udens Duyn.


VRIJWILLIGERSWERK

Contactpersoon:
Coördinator Vrijwilligers
vrijwilligers@brabantzorg.eu
www.hoteludensduyn.nl


Op dit moment zijn er nog geen mogelijkheden voor vrijwilligerswerk binnen Udens Duyn. Houd onze website in de gaten.


VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Blik op BrabantZorg

Lees alle vehalen uit zorg en welzijn!

Lees meer
Praktijkverhalen

Ken jij BrabantZorg.Net op facebook al?

Lees meer
BrabantZorg.Net op F ...

NIEUWS

Sint Petrus uit Boekel g...

Boekel, 20 maart 2015

Zorghuizen besparen in drie maanden € 200.000,- dankzij Energiestrijd 38 zorghuizen door heel Nederland hebben tijdens de Energiestrijd Zorghuizen in drie maanden tijd € 200.000,- bespaard op energiekosten. Op initiatief van Meneer de Leeuw, Urgenda, Habion en partners is er een besparing op het energieverbruik gerealiseerd van 16%, met behoud van comfort en zonder voorinvestering. Zorghui...

Lees meer

Podium PG café over lere...

Veghel, 13 november 2013

BrabantZorg organiseert in samenwerking met de afdelingen Uden/Veghel en Oss-Maasland van Alzheimer Nederland op dinsdag 19 november a.s. van 16.00 uur tot 18.00 uur het Podium PG café. Het Podium PG café is een platform voor en door verzorgenden en andere professionals uit diverse organisaties in de Keten Dementie en belangenorganisaties voor mensen met dementie in Noordoost-Brabant. Dit platform is bedoeld om inspiratie op te doen, ervaringen te delen en te netwerken binnen de Keten Dementie.

Lees meer

Geen verdere sluiting zo...

Oss, 2 mei 2013

In ieder geval tot 2018 hoeft BrabantZorg geen extra zorglocaties te sluiten. Dat is de conclusie van een onderzoek dat BrabantZorg en BrabantWonen hebben uitgevoerd naar de toekomstbestendigheid van de zorglocaties. Deze analyse is verricht om te anticiperen op de kabinetsplannen om vanaf 2015 te stoppen met het vergoeden van verzorgingshuiszorg. Dat heeft vergaande consequenties voor toekomstige dienstverlening op de locaties van BrabantZorg.

Lees meer

Koninklijke traktatie vo...

Veghel, 25 april 2013

In de week voorafgaand aan de troonswisseling op 30 april a.s. worden alle bewoners van verzorgingshuizen in Nederland getrakteerd op Koningssoesjes. Zo ook de bewoners van BrabantZorg.

Lees meer

BrabantZorg