OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
Ringbaan Oost 102
5013 CD Tilburg

Telefoon:   088-4008800
info@buromaks.nl
www.buromaks.nl
Volg ons via:
1 VACATURES IN: Buro MAKS RSS

Buro MAKS is een erkende AWBZ organisatie voor ambulante hulpverlening aan personen met psychosociale of psychiatrische problemen. De doelgroep is: jeugd, adolescenten, volwassenen en ouderen. 

 

Tevens biedt Buro Maks ambulante behandeling voor kind/jeugd/gezin.

Het gespecialiseerde zorgaanbod van Buro MAKS is afgestemd op de cliënt en zijn omgeving. Medewerkers bieden behandeling en begeleiding om ervoor te zorgen dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen binnen de gezinssituatie

 

De organisatie is een initiatief van hulpverleners uit het GGZ circuit. Het is een onafhankelijke, dynamische organisatie, die volop in ontwikkeling is. Buro MAKS staat voor Maksimale Aandacht, Kwaliteit en Service. De visie van Buro MAKS is dat we vanuit vraaggestuurde begeleiding de cliënt MAKSimaal willen ondersteunen. Middels een coachende rol de zelfstandigheid van de cliënt vergroten of in stand houden. Dit gebeurt in de maatschappelijke context. Doel is om de cliënt zoveel mogelijk te laten deelnemen aan de samenleving. De vraag van de cliënt is hierbij het uitgangspunt.

NAAR BOVEN

LOCATIES:

Buro MAKS

Buro MAKS is een AWBZ-erkende instelling en biedt extramurale begeleiding én behandeling in de thuissituatie aan volwassen cliënten en kinder/jeugd met een psycho-sociale en/of psychiatrische achtergrond. Buro MAKS is HKZ-gecertificeerd en werkt met MBO/HBO-geschoolde medewerkers, waarvan velen een specialisatie hebben op bijv. autisme, ADHD, persoonlijkheidsstoornissen, etc. We richten onze gespecialiseerde begeleiding op cliënten met een matige of zware problematiek. Veel voorkomend daarin zijn complexe gezinssituaties. Belangrijk is dat de cliënt en het steunend netwerk centraal staan en dat er wordt uitgegaan van de eigen kracht en verantwoordelijkheid van de cliënt. De organisatie werkt vanuit aparte teams kinder/jeugd en volwassenen (begeleiding) en specialistische teams kinder/jeugd en volwassenen (behandeling).


Telefoon: 088-4008800


Margo van Ardenne
www.buromaks.nl
info@buromaks.nl
Adresgegevens:
Ringbaan-Oost 102-012
5013 CD Tilburg

WERKEN BIJ

Contactpersoon:
Antoinette Wouterse
secretariaat@buromaks.nl
www.buromaks.nl

BEKIJK DE VACATURES

Een ondernemende, onafhankelijke organisatie die volop in ontwikkeling is. De organisatie vraagt een hoge dosis enthousiasme, inventiviteit, creativiteit, kritisch vermogen en een grote mate van zelfstandigheid. Ervaring in de GGZ is een vereiste.

 

Het is een kleine organisatie waar het persoonlijk karakter telt. Als je kiest voor Buro MAKS dan ga je voor begeleiding vanuit vraagsturing in een coachende rol. Werken voor Buro MAKS betekent weinig op kantoor zijn en veel bij de cliënten thuis om een samenwerkingsrelatie met hen aan te gaan. Het betekent ook dat je een grote mate van vrijheid hebt en niet strak gebonden bent aan procedures en protocollen. Als dat geen probleem voor je is dan is werken bij Buro MAKS een uitdaging.


LEREN BIJ

Contactpersoon:

Secretariaat@buromaks.nl
www.buromaks.nl

BEKIJK DE STAGES

Ben je op zoek naar een stageplek mail je C.V. en motivatie naar secretariaat@buromaks.nl


VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN
Er zijn geen vacatures die voldoen aan de door jou opgegeven filterinstellingen. Pas je filters aan om passende vacatures te vinden.

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Stemmetjes in mijn hoofd

Jeroen Vromans (33) volgde de HBO-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, maar kreeg via zijn bijbaantje in een distributiecentrum van een supermarkt, een leidinggevende functie aangeboden in de logistiek.

Lees meer
Jeroen Vromans

Diverse organisaties in Brabant openen tijdens de Week van Zorg en Welzijn  hun deuren. Waar?

Lees meer
14 t/m 19 maart 2016

NIEUWS

Buro MAKS