OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
Wesselmanlaan 25
5707 HA Helmond

Telefoon:   0492 - 595555
Fax: 0492 - 595314
personeel@elkerliek.nl
www.elkerliek.nl
3 VACATURES IN: Elkerliek Ziekenhuis RSS

Het Elkerliek ziekenhuis is een modern, algemeen ziekenhuis met 524 bedden, ruim 100 specialisten en 1950 medewerkers in Helmond en Deurne. 
Het ziekenhuis is NIAZ-geaccrediteerd.

 

Collegialiteit en vakmanschap typeren de cultuur van het ziekenhuis.

 

De samenwerking met de eerste- en derde lijn is constructief en vernieuwend. We werken voortdurend aan verdere verbetering van de zorg voor de patiënt in onze regio.

 

In 1986 is het ziekenhuis gefuseerd met het ziekenhuis in Deurne. De klinische patiëntenzorg is gelokaliseerd op de Helmondse locatie en de Deurnese locatie is uitgegroeid tot een centrum voor ambulante zorg. Dit betekent dat nagenoeg alle specialismen op de locatie Deurne aanwezig zijn.

 

Het ziekenhuis biedt medewerkers veel mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

NAAR BOVEN

LOCATIES:

Elkerliek Ziekenhuis

 


Telefoon: 0492 - 595555
Fax: 0492 - 595314


www.elkerliek.nl
personeel@elkerliek.nl
Adresgegevens:
Wesselmanlaan 25
5707 HA Helmond

WERKEN BIJ

Contactpersoon:


BEKIJK DE VACATURES

Werken in een modern ziekenhuis. Modern in de letterlijke zin. Het ziekenhuis is namelijk geheel gerenoveerd. Alle verpleegafdelingen zijn ondergebracht in een nieuw gebouw. De afdelingen zijn ruim, licht, voorzien van vrolijke kleuren, maar vooral ook van de meest moderne apparatuur. De Spoedeisende Hulp is zodanig ingericht dat alle primaire handelingen hier, indien noodzakelijk, kunnen plaatsvinden. De verloskamers bieden door hun warme inrichting de huiselijke sfeer, die men vaak noodgedwongen bij een poliklinische bevalling moet missen. De poliklinieken werken volgens een goed afsprakensysteem en bieden voldoende privacy.

Werken in een professionele organisatie. Een organisatie waar nagenoeg alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Waar gestreefd wordt naar een optimale samenwerking tussen 1e, 2e en 3e lijn. Waar kennis vergroot wordt en up to date gehouden wordt. Waar opleiden een van de speerpunten van beleid is.

Werken binnen een informele cultuur. Dit betekent dat er veel informele kontakten zijn, de lijnen kort zijn, wat uiteindelijk de sfeer ten goede komt.

Werken onder goede arbeidsomstandigheden. Veiligheid, Gezondheid en Welzijn staan hoog in het vaandel.

Werken met goede arbeidsvoorwaarden. Het Elkerliek ziekenhuis streeft met een meerkeuzesysteem naar arbeidsvoorwaarden op maat. Men kan kiezen: meer vrije tijd of meer salaris of pensioen.

En last but not least: werken in een organisatie waar zowel de klant als de medewerker centraal staan!

LEREN BIJ


Opgeleid worden door het Roc ter Aa in samenwerking met het Elkerliek ziekenhuis.

 

 

Binnen het Roc ter Aa en het Elkerliek ziekenhuis kun je opgeleid worden tot verpleegkundige niveau 4. De opleiding start in een 2-jarige B.O.L. Daarna kan een uitstroomprofiel in de B.B.L richting gekozen worden.

 

 

Aan het eind van het tweede jaar vindt er een selectie plaats door het Elkerliek ziekenhuis, waarbij een deel van de studenten de mogelijkheid wordt geboden voor een leer-arbeidsovereenkomst in het Elkerliek ziekenhuis.

 

 

Het kenmerk van de beroepsopleidende leerweg (B.O.L) is de combinatie van theorie (leren) en praktijk (stage). De student is grotendeels op school.

 

 

Het kenmerk van de beroepsbegeleidende leerweg (B.B.L) is de combinatie van theorie (leren) en praktijk (werken), met de nadruk op praktijk. De in theorie aangeleerde vaardigheden pas je in de praktijk toe, waar je als student geplaatst wordt. Je ontwikkelt een beroepshouding, waardoor je in staat bent gedurende de opleiding steeds zelfstandiger het verpleegkundige beroep uit te gaan oefenen.

 

 

 

De opleiding duurt gemiddeld 4 jaar.

 

De eerste twee jaren gelden als basisperiode.

 

Tijdens deze periode loop je stage in verschillende zorgsettings, waarbij jij je oriënteert op de inhoud van het beroep en welke richting bij je past. Ook worden in deze periode de basisvaardigheden voor verpleegkundige niveau 4 aangeleerd.

 

 

 

Minimale Opleidingseisen

 

MAVO-diploma met 6 vakken op D-niveau.

 

VMBO-diploma, voorkeur theoretische leerweg.

 

Daarnaast maakt een gesprek deel uit van de procedure.

 

Het Elkerliek ziekenhuis leidt op tot de volgende beroepen: Operatieassistent Anesthesieassistent Verpleegkundige ( zie verder onder kopje leren bij) Laborant klinische neurofysiologie (incidenteel) Longfunctieassistent (incidenteel) Nadere informatie over deze beroepen/opleidingen kunt u vinden op de website

VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN
Er zijn geen vacatures die voldoen aan de door jou opgegeven filterinstellingen. Pas je filters aan om passende vacatures te vinden.

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Operatieassistente

Monique Jense (43) wist eigenlijk al heel vroeg dat ze de sector zorg en welzijn in wilde, als verpleegkundige of als OK-assistent.

Lees meer
Monique Jense

Hulp nodig bij je zoektocht naar een baan, opleiding of stageplaats? Ga dan voor informatie en advies naar het Servicepunt Zorg en Welzijn.  

Lees meer
Servicepunt Zorg & W ...

NIEUWS

Elkerliek opnieuw geslaa...

Helmond, 14 november 2013

Het Elkerliek ziekenhuis is voor de derde keer geslaagd voor het keurmerk van het Nederlands Instituut Accreditatie in de Zorg. Gisteren heeft Kees van Dun, directeur van het NIAZ, het accreditatiebewijs aan bestuursvoorzitter Betty van der Walle overhandigd. De NIAZ accreditatie geeft patiënten de garantie dat het Elkerliek ziekenhuis doorlopend en systematisch werkt aan een betere organisatie en een betere kwaliteit en veiligheid van de zorg.

Nieuwe Brain Care Unit E...

Helmond, 13 november 2013

Patiënten met neurologische aandoeningen in de acute fase - beroerte, hersenbloeding, zware epileptische aanvallen en bijvoorbeeld hersenvliesontsteking - krijgen vanaf heden dag en nacht extra zorg en bewaking in de nieuwe Brain Care Unit van het Elkerliek ziekenhuis in Helmond.

Lees meer

Lees meer

Gratis longtest Elkerlie...

Helmond, 6 november 2013

Op dinsdag 19 november kunnen (ex-)rokers van 40 jaar en ouder bij het Elkerliek ziekenhuis in Helmond een gratis longfunctiemeting laten doen. Het Elkerliek vraagt daarmee aandacht voor de wereld COPD-dag. COPD is een ongeneeslijke aandoening waaraan alleen al in Nederland ruim 350.000 mensen lijden. Een vroegtijdige diagnose en behandeling kunnen er voor zorgen dat een COPD-patiënt langer een normaal leven leidt.

Avondspreekuur gynaecolo...

Helmond, 8 oktober 2013

Per vandaag, 8 oktober 2013, start het Elkerliek ziekenhuis in Helmond met een ‘zwangerenspreekuur’ tot in de avonduren. Zwangere vrouwen die onder behandeling zijn van een gynaecoloog in het Elkerliek ziekenhuis kunnen voortaan op dinsdag tot 20.00 uur, dus ver buiten werktijd, een afspraak maken.

Lees meer

Lees meer

NIEUWSARCHIEF