OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
Wesselmanlaan 25
5707 HA Helmond

Telefoon:   0492 - 595555
Fax: 0492 - 595314
personeel@elkerliek.nl
www.elkerliek.nl
0 VACATURES IN: Elkerliek Ziekenhuis RSS

Het Elkerliek ziekenhuis is een modern, algemeen ziekenhuis met 524 bedden, ruim 100 specialisten en 1950 medewerkers in Helmond en Deurne. 
Het ziekenhuis is NIAZ-geaccrediteerd.

 

Collegialiteit en vakmanschap typeren de cultuur van het ziekenhuis.

 

De samenwerking met de eerste- en derde lijn is constructief en vernieuwend. We werken voortdurend aan verdere verbetering van de zorg voor de patiënt in onze regio.

 

In 1986 is het ziekenhuis gefuseerd met het ziekenhuis in Deurne. De klinische patiëntenzorg is gelokaliseerd op de Helmondse locatie en de Deurnese locatie is uitgegroeid tot een centrum voor ambulante zorg. Dit betekent dat nagenoeg alle specialismen op de locatie Deurne aanwezig zijn.

 

Het ziekenhuis biedt medewerkers veel mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

NAAR BOVEN

LOCATIES:

Elkerliek Ziekenhuis

 


Telefoon: 0492 - 595555
Fax: 0492 - 595314


www.elkerliek.nl
personeel@elkerliek.nl
Adresgegevens:
Wesselmanlaan 25
5707 HA Helmond

WERKEN BIJ

Contactpersoon:


BEKIJK DE VACATURES

Werken in een modern ziekenhuis. Modern in de letterlijke zin. Het ziekenhuis is namelijk geheel gerenoveerd. Alle verpleegafdelingen zijn ondergebracht in een nieuw gebouw. De afdelingen zijn ruim, licht, voorzien van vrolijke kleuren, maar vooral ook van de meest moderne apparatuur. De Spoedeisende Hulp is zodanig ingericht dat alle primaire handelingen hier, indien noodzakelijk, kunnen plaatsvinden. De verloskamers bieden door hun warme inrichting de huiselijke sfeer, die men vaak noodgedwongen bij een poliklinische bevalling moet missen. De poliklinieken werken volgens een goed afsprakensysteem en bieden voldoende privacy.

Werken in een professionele organisatie. Een organisatie waar nagenoeg alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Waar gestreefd wordt naar een optimale samenwerking tussen 1e, 2e en 3e lijn. Waar kennis vergroot wordt en up to date gehouden wordt. Waar opleiden een van de speerpunten van beleid is.

Werken binnen een informele cultuur. Dit betekent dat er veel informele kontakten zijn, de lijnen kort zijn, wat uiteindelijk de sfeer ten goede komt.

Werken onder goede arbeidsomstandigheden. Veiligheid, Gezondheid en Welzijn staan hoog in het vaandel.

Werken met goede arbeidsvoorwaarden. Het Elkerliek ziekenhuis streeft met een meerkeuzesysteem naar arbeidsvoorwaarden op maat. Men kan kiezen: meer vrije tijd of meer salaris of pensioen.

En last but not least: werken in een organisatie waar zowel de klant als de medewerker centraal staan!

LEREN BIJ


Opleiding tot MBO verpleegkundige, niveau 4

Bij Roc Ter AA en het Elkerliek ziekenhuis kun je opgeleid worden tot verpleegkundige niveau 4. Deze opleiding duurt vier jaar. De eerste twee jaar van de opleiding volg je via de BOL, beroepsopleidende leerweg. Hierin ga je naar school en loop je stage. Aan het eind van het tweede jaar kun je ervoor kiezen om verder te gaan als Verpleegkundige in Opleiding (VIO) in het Elkerliek ziekenhuis. Voor deze leervariant vinden in de maand mei sollicitatiegesprekken plaats. De student loopt gedurende het derde en vierde jaar van de opleiding stage op verschillende afdelingen en ontvangt een stagevergoeding.

Duur opleiding

De opleiding duurt gemiddeld vier jaar. De eerste twee jaren gelden als basisperiode, waarin je de basisvaardigheden verpleegkunde niveau 4 aangeleerd krijgt. Tijdens deze periode loop je stage in drie verschillende zorgorganisaties. Je oriënteert je zo op de inhoud van het beroep en leert welke zorgsetting en doelgroep bij jou past. Voldoe je aan de criteria en past de ziekenhuissetting bij je, dan kun je solliciteren voor een stage, om je opleiding in het derde en vierde jaar in het Elkerliek ziekenhuis te vervolgen. Je gaat twee dagen per week naar school en je doorloopt je leerroute vervolgens op drie verschillende verpleegafdelingen. Zo leer je praktijk te koppelen aan theorie.

Bekijk hier de flyer.

Start van de opleiding

De opleiding start twee keer per jaar:
1. in februari (bij voldoende aanmeldingen). De sollicitatiegesprekken vinden plaats in november.
2. in augustus. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in me.

Minimale opleidingseisen

MAVO-diploma met 6 vakken op D-niveau of een VMBO-diploma, voorkeur theoretische- en gemengde leerweg.

Vragen

Heb je vragen over de opleiding, neem dan contact op met Magriet van de Loo, Kerndocent Zorg & Welzijn van Roc Ter AA. Zij is bereikbaar via telefoonnummer: 0492-507900.

Aanmelden

Interesse? Je kunt je aanmelden voor de opleiding verpleegkundige niveau 4 via website van ROC Ter AA.


VACATURES

Er zijn geen vacatures die voldoen aan de door jou opgegeven filterinstellingen. Pas je filters aan om passende vacatures te vinden.

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN
Er zijn geen vacatures die voldoen aan de door jou opgegeven filterinstellingen. Pas je filters aan om passende vacatures te vinden.

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Operatieassistente

Monique (43) wist eigenlijk al heel vroeg dat ze de sector zorg en welzijn in wilde, als verpleegkundige of als OK-assistent.

Lees meer
Monique Jense

Ken jij BrabantZorg.Net op Facebook al?

Lees meer
BrabantZorg.Net op F ...

NIEUWS

Kinderen rijden zelf bed...

Helmond, 4 augustus 2015

Op de Kinderafdeling van het Elkerliek ziekenhuis hebben kinderen voortaan zelf de touwtjes in handen. Of liever gezegd: het stuur. Kinderverpleegkundige Hilde van de Ven: ”We zeggen altijd tegen kinderen die in bed naar de operatiekamer (OK) worden gereden: wel goed sturen hè! Maar ja, zonder stuur is dat lastig". Zelf sturen Hilde van de Ven: "Ik heb voorgesteld om stuurtjes aan te scha...

Lees meer

Elkerliek opnieuw geslaa...

Helmond, 14 november 2013

Het Elkerliek ziekenhuis is voor de derde keer geslaagd voor het keurmerk van het Nederlands Instituut Accreditatie in de Zorg. Gisteren heeft Kees van Dun, directeur van het NIAZ, het accreditatiebewijs aan bestuursvoorzitter Betty van der Walle overhandigd. De NIAZ accreditatie geeft patiënten de garantie dat het Elkerliek ziekenhuis doorlopend en systematisch werkt aan een betere organisatie en een betere kwaliteit en veiligheid van de zorg.

Lees meer

Nieuwe Brain Care Unit E...

Helmond, 13 november 2013

Patiënten met neurologische aandoeningen in de acute fase - beroerte, hersenbloeding, zware epileptische aanvallen en bijvoorbeeld hersenvliesontsteking - krijgen vanaf heden dag en nacht extra zorg en bewaking in de nieuwe Brain Care Unit van het Elkerliek ziekenhuis in Helmond.

Lees meer

Gratis longtest Elkerlie...

Helmond, 6 november 2013

Op dinsdag 19 november kunnen (ex-)rokers van 40 jaar en ouder bij het Elkerliek ziekenhuis in Helmond een gratis longfunctiemeting laten doen. Het Elkerliek vraagt daarmee aandacht voor de wereld COPD-dag. COPD is een ongeneeslijke aandoening waaraan alleen al in Nederland ruim 350.000 mensen lijden. Een vroegtijdige diagnose en behandeling kunnen er voor zorgen dat een COPD-patiënt langer een normaal leven leidt.

Lees meer