OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
Hogedwarsstraat 3
5261 LX Vught

Telefoon:   073 - 684 95 00
Fax: 073 - 684 95 01
informatie@novadic-kentron.nl
www.novadic-kentron.nl
5 VACATURES IN: Novadic-Kentron RSS

Novadic-Kentron is de gespecialiseerde instelling voor verslavingszorg in Brabant met vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Sint-Oedenrode, Helmond, Oss, Roosendaal en Tilburg. Steunpunten zijn er in Boxtel, Cuijk, Heusden, Uden en Waalwijk.

 

Wij begeleiden gebruikers en verslaafden met problemen door alcohol, drugs, gokken of medicijnen. Maar ook hun partners, gezinsleden en vrienden.
Novadic-Kentron ontwikkelt vele initiatieven op het gebied van behandeling en begeleiding, bemiddeling en preventie. Iedereen die hulp zoekt, vragen heeft of meer informatie wil, kan bij ons terecht.


Novadic-Kentron werkt actief samen met andere instanties die direct of indirect met verslaving te maken hebben en biedt zijn expertise graag bij deze instanties aan.

NAAR BOVEN

LOCATIES:

Novadic-Kentron

Novadic-Kentron is de gespecialiseerde instelling voor verslavingszorg in Brabant met vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Helmond, Oss, Roosendaal, Tilburg en Vught (hoofdlocatie). Steunpunten zijn er in Boxtel, Cuijk, Heusden, Uden en Waalwijk. 


Wij begeleiden gebruikers en verslaafden met problemen door alcohol, drugs, gokken of medicijnen. Maar ook hun partners, gezinsleden en vrienden. Novadic-Kentron ontwikkelt vele initiatieven op het gebied van behandeling en begeleiding, bemiddeling en preventie. Iedereen die hulp zoekt, vragen heeft of meer informatie wil, kan bij ons terecht.


Novadic-Kentron werkt actief samen met andere instanties die direct of indirect met verslaving te maken hebben en biedt zijn expertise graag bij deze instanties aan.


Telefoon: 073-6849500
Fax: 073-6849501


www.novadic-kentron.nl
informatie@novadic-kentron.nl
Adresgegevens:
Hogedwarsstraat 3
5261 LX Vught

WERKEN BIJ

Contactpersoon:


BEKIJK DE VACATURES

Novadic-Kentron is een professionele organisatie. Artsen, psychologen, maatschappelijk werkers en verpleegkundigen helpen en begeleiden gebruikers en verslaafden in teamverband. Dit kan zowel ambulant, in deeltijdbehandeling als via opname in de klinische zorg.
Gezondheidsvoorlichters van onze preventieafdeling werken aan het voorkomen van problemen door gebruik van verslavende middelen. Novadic-Kentron biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO-GGZ. Scholing en opleiding van medewerkers krijgt veel aandacht. Daarnaast heeft Novadic-Kentron regelingen op het gebied van kopen en verkopen van vakantie-uren, kinderopvang en een uitstekende pensioenregeling.

LEREN BIJ


Novadic-Kentron heeft voor studenten stagemogelijkheden in diverse disciplines. De stagiairs worden begeleid door ervaren praktijkbegeleiders. Na een inwerkperiode wordt gestreefd naar een zo zelfstandig mogelijke uitvoering van de taken. Daarbij wordt in alle facetten van het werk ervaring opgedaan met alle bijbehorende faciliteiten als werkruimte en computer. Stagiairs bij Novadic-Kentron krijgen een vaste vergoeding per maand conform de CAO-GGZ. Overige uit werkzaamheden voortvloeiende kosten worden vergoed.

 

Naast stageplaatsen biedt Novadic-Kentron ook leerlingplaatsen aan (BBL en Duaal). Een leerling gaat 1 dag in de week naar school en werkt gemiddeld 4 dagen per week. Je bent in dienst bij Novadic-Kentron en je opleiding wordt door ons vergoed. Voor meer info kijk op onze website bij: -->werken en leren --> Opleidingsbeleid


VRIJWILLIGERSWERK


Novadic-Kentron heeft slechts in zeer beperkte mate mogelijkheden voor vrijwilligerswerk, waarvoor meestal ex-cliënten worden ingeschakeld.

We hebben vrijwilligerswerk waar veelal ex-clienten worden ingezet, zoals bij het clientenservicebureau.

Bij onze afdeling Preventie, Voorlichting en Advies zijn ook vrijwilligers. Dit zijn veelal jongeren (PEERS) die andere jongeren informeren over alcohol en drugsgebruik. Deze vrijwilligers kunnen zich bij ons aanmelden en hierna door ons intern opgeleid.

 


VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN
Er zijn geen vacatures die voldoen aan de door jou opgegeven filterinstellingen. Pas je filters aan om passende vacatures te vinden.

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Stemmetjes in mijn hoofd

Jeroen Vromans (33) volgde de HBO-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, maar kreeg via zijn bijbaantje in een distributiecentrum van een supermarkt, een leidinggevende functie aangeboden in de logistiek.

Lees meer
Jeroen Vromans

Hulp nodig bij je zoektocht naar een baan, opleiding of stageplaats? Ga dan voor informatie en advies naar het Servicepunt Zorg en Welzijn.  

Lees meer
Servicepunt Zorg & W ...

NIEUWS