OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
Steenovenweg 4
5708 HN Helmond

Telefoon:   0492 - 572 111
werving@savant-zorg.nl
werkenbijsavant.nl
4 VACATURES IN: Savant Zorg RSS

Savant is een grote zorgaanbieder in de regio Zuidoost-Brabant. De klant en daarmee de zorgvraag staan bij ons centraal. Savant biedt een breed pakket zorg- en dienstverlening bij klanten thuis en in woonzorgcentra. We blijven nieuwe diensten ontwikkelen om in te spelen op de veranderende zorgvraag en -behoeften. Ongeveer 1.700 medewerkers en 800 vrijwilligers zetten zich dagelijks in om 3.500 klanten op tal van fronten te ondersteunen bij het zo zelfstandig mogelijk wonen.

NAAR BOVEN

LOCATIES:

Savant ontmoetingscentra

Ontmoetingscentrum De Ark
Dorpsstraat 29
5708 GC Helmond

Ontmoetingscentrum Zonnetij
Heindertweg 87
5735 CD Aarle-Rixtel

Ontmoetingscentrum Rozenhof
Rozenhof 43
5701 GB Helmond


Telefoon: -www.werkenbijsavant.nl
-
Adresgegevens:
Dorpsstraat 29
5708 GC Helmond

VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN
Er zijn geen vacatures die voldoen aan de door jou opgegeven filterinstellingen. Pas je filters aan om passende vacatures te vinden.

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Op bezoek

Carla Jochems (51) werkte zes jaar bij een bank. Toen ze kinderen kreeg, koos ze er voor om te stoppen.

Lees meer
Carla Jochems

Hulp nodig bij je zoektocht naar een baan, opleiding of stageplaats? Ga dan voor informatie en advies naar het Servicepunt Zorg en Welzijn.  

Lees meer
Servicepunt Zorg & W ...

NIEUWS

Liefdesverhaal in de zor...

Helmond, 13 februari 2014

Speciaal voor Valentijnsdag ging Savant Zorg op zoek naar mooie liefdesverhalen in de zorg. Al snel kwamen ze met een prachtig verhaal:Oud en opnieuw verliefdLiefde is niet alleen voorbehouden aan jonge mensen. Ook ouderen laten cupido vrolijk rondfladderen. Een mooi voorbeeld is de heer Theo Giebbels. Met zijn 94 jaar is de kwieke oud-uitvoerder van een bouwbedrijf nog vol energie. Niet alle...

Savant Zorg opnieuw gesl...

Helmond, 19 december 2013

Savant Zorg opnieuw geslaagd voor ISO diplomaSavant Zorg heeft ook dit jaar weer haar ISO certificaat behaald. Een kwaliteitscertificaat dat cliënten de garantie geeft dat Savant Zorg doorlopend en systematisch werkt aan een betere organisatie en een betere kwaliteit en veiligheid van de zorg.

Lees meer

Lees meer

Gedicht Wim Daniëls onde...

Helmond, 2 december 2013

In de nieuwe verbindingsgang tussen het Helmondse woonzorgcentrum De Ameide en appartementencomplex Koninginnehof is een gedicht van Wim Daniëls onthuld. “Dit gedicht onderstreept dat de bewoners van Koninginnehof welkom zijn om gebruik te maken van alle zorg, activiteiten en faciliteiten die Savant Zorg in De Ameide te bieden heeft”, zegt Dora van Vlerken, directeur Woonzorg bij Savant Zorg....

Savant Zorg parel onder ...

Helmond, 31 oktober 2013

Ruim honderd zorginstellingen zijn met elkaar vergeleken in een grootschalig landelijk onderzoek door brancheorganisatie Actiz. Savant Zorg kwam heel goed uit de bus en kreeg van Actiz de kwalificatie ‘parel op zorggebied’. Savant scoorde hoog op het gebied van klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en bedrijfsvoering.

Lees meer

Lees meer

NIEUWSARCHIEF