OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
Koestraat 37
5688 AG Oirschot

Telefoon:   0499 - 36 59 59
Fax: 0499 - 36 50 00
info@amaliazorg.nl
www.amaliazorg.nl
12 VACATURES IN: Amaliazorg RSS

Amaliazorg is een sfeervolle zorginstelling met aandacht voor de cliënt. Amaliazorg biedt woon-, welzijns- en zorgdiensten aan in vijf woonzorgcentra. Daarnaast kunnen cliënten ook bij Amaliazorg terecht voor hulp aan huis. Amaliazorg is ontstaan uit een samenwerkingsverband van religieuze instituten. Hieruit is een bijzonder karakter voortgekomen dat zich het best laat omschrijven als een warm welkom voor iedereen, ongeacht de geloofsovertuiging. De vijf woonzorgcentra van Amaliazorg zijn ingericht op het verlenen van persoonlijke zorg en hulp. Hoewel alle woonzorgcentra voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen en dezelfde basisdiensten bieden, heeft elke locatie een eigen sfeer.

Amaliazorg wordt gevormd door de woonzorgcentra Kempenhaeve in Oirschot, Catharinenberg in Oisterwijk, Hof van Bluyssen in Asten, Van Haarenstaete in Mariaheide en Blijendaal in Oirschot.

Wij richten ons met name op ouderen en personen met een psychogeriatrische (dementie) zorgvraag. Deze laatste groep woont in een kleinschalig groepswonen project. Dit betekent dat de thuissituatie zo veel mogelijk na wordt gebootst. Onze PG-bewoners beschikken ieder over een eigen slaapkamer en delen met zes personen een huiskamer.

Momenteel werken in totaal ca. 450 medewerkers in de verzorgings- en verpleeghuizen, waarvan de meesten parttime. De medewerkers worden ondersteund door vrijwilligers.

Amaliazorg is een organisatie met een goed werk- en leerklimaat, waar de bewoner centraal staat en waar vanuit die gedachte ook omgegaan wordt met de medewerkers. Daarnaast is het fijn te werken in een bijzondere omgeving met een unieke werksfeer, waar nog tijd is voor persoonlijke aandacht en zorg.

Amaliazorg heeft een uitgesproken missie en visie. Verder heeft ze haar kernwaarden duidelijk omschreven. Kijk voor meer informatie op onze website: www.amaliazorg.nl

NAAR BOVEN

LOCATIES:

Blijendaal

Kloosterverzorgingshuis waar nog tijd is voor persoonlijke aandacht.


Telefoon: 0499-572760www.amaliazorg.nl
receptie-kempenhaeve@amaliazorg.nl
Adresgegevens:
Nieuwstraat 28
5688 BE Oirschot

WERKEN BIJ

Contactpersoon:
Afdeling PO&O
sollicitaties@amaliazorg.nl
www.amaliazorg.nl

BEKIJK DE VACATURES

Binnen Amaliazorg staat de mens centraal. We hebben plezier in het welzijn van anderen, hebben respect voor elkaar en werken samen. We zijn deskundig, gastvrij, resultaatgericht en de verantwoordelijkheid ligt zo laag mogelijk binnen Amaliazorg. Wij staan open voor nieuwe dingen, zijn creatief/ondernemend en durven gewoonten los te laten.


LEREN BIJ

Contactpersoon:
Afdeling PO&O
sollicitaties@amaliazorg.nl
www.amaliazorg.nl

BEKIJK DE STAGES

Werken en leren bij Amaliazorg betekent jezelf ontwikkelen! Amaliazorg hecht namelijk veel waarde aan deskundigheidsbevordering.
Leerlingen en stagiaires zijn daarom altijd van harte welkom!


VRIJWILLIGERSWERK

Contactpersoon:
Afdeling PO&O
sollicitaties@amaliazorg.nl
www.amaliazorg.nl


Vind je het leuk om met ouderen te werken? Sta je graag klaar voor anderen? En wil je op een zinvolle manier je vrije tijd besteden? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Amaliazorg. Je bent van harte welkom! Vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk voor Amaliazorg. Sterker nog, de hulp en de enthousiaste inzet van hen is niet meer weg te denken uit onze organisatie. Vrijwilligers kunnen vaak net dat beetje méér geven waaraan bewoners behoefte hebben.

 

Wil jij graag vrijwilligerswerk doen bij Amaliazorg? Neem dan contact op met de afdeling Personeel & Organisatie,


VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Wijkverpleegkundige bij de thuiszorg
leren in zorg en welzijn

Hulp nodig bij je zoektocht naar een baan, opleiding of stageplaats? Ga dan voor informatie en advies naar het Servicepunt Zorg en Welzijn.  

Lees meer
Servicepunt Zorg & W ...

NIEUWS