OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
Liesboslaan 2
4813 EC Breda

Telefoon:   0900 - 8122
info@thebe.nl
www.werkenbijthebe.nl
Volg ons via:
69 VACATURES IN: Thebe RSS

Thebe is een zorginstelling, die een compleet pakket van diensten levert voor gezond, zelfstandig en comfortabel leven in de eigen  thuissituatie.  Ruim 4.400 medewerkers staan voor aandacht voor de klant, kwaliteit en vernieuwing.

NAAR BOVEN

LOCATIES:

Thebe

Een leuke en uitdagende baan in de zorg? Thebe heeft voldoende mogelijkheden!
Wij bieden zorg en diensten aan alle inwoners (van 0 tot 100+ jaar) van Midden- en West-Brabant. Waarschijnlijk ken je onze thuis-, kraam- en jeugdgezondheidszorg wel. Maar wist je dat Thebe ook adviseert over voeding en dieet en vele aanvullende diensten en cursussen levert? En dat we 17 woonzorgcentra hebben?

 

Wij vinden het belangrijk dat cliënten zo veel en lang mogelijk zelf de regie over hun leven houden. En dat zo aangenaam mogelijk. Bij Thebe werken dan ook vele deskundige, gemotiveerde medewerkers die het geven van persoonlijke en professionele zorg op nummer één hebben staan. 

 

Ben jij ook zo iemand? Wij bieden jou en je Thebe-collega's goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden.Hoewel Thebe een grote organisatie is (er werken zo'n 9.000 professionals), is onze zorg toch vertrouwd, dichtbij en prettig. Dat komt onder meer omdat we heel veel locaties hebben (118 maar liefst) en de medewerkers meestal in kleine teams werken. Zo staat de cliënt altijd centraal en heb jij als professional meer verantwoordelijkheid en regelruimte!


Telefoon: 0900 - 8122www.werkenbijthebe.nl
info@thebe.nl
Adresgegevens:
Liesboslaan 6
4813 EC Breda

WERKEN BIJ

Contactpersoon:


BEKIJK DE VACATURES

Kom werken bij Thebe! Kiezen voor Thebe als werkgever betekent kiezen voor een uitdagende loopbaan. We bieden je goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden in kleine zelfstandige teams. Hierdoor heb je als professional meer verantwoordelijkheid en regelruimte.


Werk jij graag met mensen in een dynamische omgeving met veel doorgroeimogelijkheden?
Dan willen we graag dat jij ons team komt versterken!  Omdat Thebe een grote organisatie is, bieden we de meest uiteenlopende functies aan. Van verzorgende en verpleegkundige tot servicemedewerker en teammanager. 

Ervaring in de zorg, maar niet het juiste diploma? 
Ook dan kun je bij ons aan de slag! Bij Thebe haal je het benodigde diploma naast je werk. We informeren je graag over de mogelijkheden.


VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Thuis- & Kraamzorg

Franka (51) wilde altijd kinderverpleegkundige worden. Ze volgde het mbo-V en werkte jaren op de kinderafdeling van een ziekenhuis.

Lees meer
Franka Janssen

Ken jij BrabantZorg.Net op Facebook al?

Lees meer
BrabantZorg.Net op F ...

NIEUWS

Uitreiking Stimuleringsf...

Tilburg, 16 juli 2014

Maar liefst 10 maatschappelijke projecten ontvingen vorige week een financiële bijdrage van het Stimuleringsfonds Thebe Extra. In totaal ontvingen de projecten samen ruim € 15.000. Het Stimuleringsfonds (in 2007 uit eigen middelen opgericht) ondersteunt initiatieven die een bijdrage leveren aan de sociale leefbaarheid in wijken en kleine kernen. Ook ingediende projecten die de zelfredzaamheid van individuen of groepen stimuleren, kunnen vaak op een financiële bijdrage rekenen. Mobiele moestuintjes Tijdens een feestelijke bijeenkomst ontvingen de vertegenwoordigers van de uitgekozen projec...

Lees meer

Rosalie duizendste baby ...

Tilburg, 1 oktober 2013

Pasgeboren baby Rosalie Broeks is als duizendste baby ter wereld gekomen in Terra Thebe | De Meiboom. Zij werd op maandag 23 september geboren, ’s morgens om kwart voor acht. Rosalie maakt het goed, weegt 4.105 gram en is 51 centimer lang.

Lees meer

Thebe kiest voor continu...

Tilburg, 28 augustus 2013

Om ook in de toekomst goede zorg te kunnen garanderen, heeft zorgorganisatie Thebe besloten zijn organisatie aan te passen. De bezuinigingen van het kabinet op de zorg in combinatie met de relatief hoge ‘overhead’ bij Thebe leiden tot maatregelen die voornamelijk de ondersteunende diensten raken: per 1 september worden 145 medewerkers op die afdelingen boventallig verklaard. Thebe verwacht daarmee de zorg aan de cliënt te kunnen ontzien.

Lees meer

Uitreiking Thebe Extra S...

Tilburg, 25 juli 2013

Maar liefst 6 maatschappelijke projecten ontvingen begin juli een financiële op-steker uit het Stimuleringsfonds van Ledenvereniging Thebe Extra. Een record aantal in de vijf jaren dat dit sociale Stimuleringsfonds bestaat. In totaal ont-vingen de projecten deze keer ruim € 15.000. Door deze toekenning krijgen ini-tiatieven van ‘burgers die voor elkaar zorgen’ een extra duwtje in de rug.

Lees meer

Thebe