OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
Herman Gorterlaan 300
5644 SR Eindhoven

Telefoon:   0800 - 245 64 56
Fax: 040 - 293 35 99
info@vitalisgroep.nl
www.vitalisgroep.nl
21 VACATURES IN: Vitalis WoonZorg Groep RSS

Heb je ook het gevoel dat je meer kunt in de ouderenzorg?

De Vitalis WoonZorg Groep, een van de grotere werkgevers in Eindhoven, biedt voortdurend mogelijkheden in een inspirerende werkomgeving.

Werken met plezier bij Vitalis

Eigen keuzes maken, een eigen leven leiden, dat gaat ook op voor onze eigen medewerkers. Zoek jij een baan in de zorg?  Of liever parttime of als flexmedewerker? Vertel ons wat je talent is, hoeveel uren je wilt werken en op welke locatie.

Maak kennis met Vitalis, onze medewerkers en onze mogelijkheden voor jou: ga naar www.werkenbijvitalis.nl

Vitalis WoonZorg Groep is een woon-, zorg-, en behandelorganisatie die woon-, welzijns-, behandel- en zorgdiensten voor senioren levert in Eindhoven en in Heerlen. Vitalis heeft verpleeghuizen en woonzorgappartementen voor senioren waar vele vormen van zorg en diensten worden geleverd, met aandacht voor kunst en cultuur.


Bij de Vitalis WoonZorg Groep werken ongeveer 2.500 werknemers, die samen met meer dan 1.100 vrijwilligers dagelijks ondersteuning bieden aan meer dan 4.700 cliënten, zodat zij zelfstandig kunnen wonen of verblijven op de manier die hún voor ogen staat. Voor de zorg en zorgverlening hanteert de Vitalis WoonZorg Groep bovendien géén winstoogmerk. De winst uit de opbrengsten van de verhuur en verkoop van appartementen wordt geïnvesteerd in zorg.

NAAR BOVEN

LOCATIES:

Vitaal Flex

Vitaal Flex is een flexbureau dat haar medewerkers inzet bij alle verpleeghuizen en woonzorgcentra van de Vitalis Zorg Groep in Eindhoven.

Vitaal Flex richt zich daarbij op de inzet van medewerkers op flexibele basis. Medewerkers geven zelf hun beschikbaarheid aan via het webportaal van Vitaal Flex. Zij kunnen, afhankelijk van het aanbod van diensten, zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel men wil werken.

 

Vitaal Flex is een jong bedrijf met enthousiaste mensen, dat als missie heeft om voor haar medewerkers ‘zorg en werk in balans’ te brengen.

Medewerkers komen in dienst van Vitaal Flex B.V.


Telefoon: 040-2140060vitaalflex.nl
info@vitaalflex.nl
Adresgegevens:
Herman Gorterlaan 1
5644 SB Eindhoven

VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

WEEK VAN ZORG EN WELZIJN

Geopend:
21 maart

Tijd:
11.00 tot 16.00 uur

Adres:
Generaal Bradleylaan 1
5623 KM Eindhoven


Vitalis Brunswijck

Vitalis Brunswijck aan de Generaal Bradleylaan 1 in Eindhoven is op de Dag van de Zorg op 20 maart van 11.00 – 16.00 uur geopend voor publiek.

Jong en oud kan kennismaken met het Revalidatiecentrum Eindhoven in Brunswijck. Medewerkers demonstreren, presenteren hoe senioren, na een opname of operatie in het ziekenhuis, weer snel en zelfstandig in een thuissituatie kunnen functioneren. Bovendien biedt Vitalis informatie over Thuiszorg, Wijkzorg, (wijk)activiteiten, kunst- en cultuur evenementen, Huren, Residenties, Verpleeghuiszorg, vrijwilligerswerk, werk- en stagemogelijkheden.

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Wijkverpleegkundige bij de thuiszorg
leren in zorg en welzijn

Diverse organisaties in Brabant openen tijdens de Week van Zorg en Welzijn  hun deuren. Waar? Kijk in overzicht en bij op de extra pagina.

Lees meer
14 t/m 19 maart 2016

NIEUWS