Lees alle verhalen uit Zorg en Welzijn!

Lees meer
Uit de praktijk!
<< Ga terug  
Femke Groenenboom Femke Groenenboom

Femke Groenenboom (42) werkte zo'n twaalf jaar als zweminstructrice voor het sportbedrijf van de gemeente Tilburg. Met name in de weekenden en de avonden, want dat was goed te combineren met haar twee kinderen. "Ik had me opgewerkt tot assistent-teamleider. Het was een afwisselende functie; leidinggeven én lesgeven aan mensen van 0 tot 88 jaar. Ik vond het geweldig om te doen. Maar door een chloorallergie moest ik kiezen: óf alleen administratief werk of verder solliciteren.” 

Lees meer>>

Ingrid Schrijver Ingrid Schrijver

Ingrid werkt sinds 2005 als pedagogisch medewerker bij Kinderstad. Ze werkt vier dagen in de week in de babygroep met kinderen in de leeftijd van nul tot tweeënhalf jaar en gaat
iedere dag met plezier naar haar werk. Waarom zij er toe doet voor de kinderen in haar babygroep ‘de Vliegers' vertelt ze in dit interview. 

Lees meer>>

Dennis van Triert Dennis van Triert

Dennis van Triert is al tien jaar één van de  gezichten van Kinderstad in de voor-, na- en tussenschoolse opvang. Hij werkt met kinderen in de leeftijd van vier tot en met dertien jaar. Tijdens de opvang doet hij leuke dingen met de kinderen en houdt daarbij hun ontwikkeling in het oog. Dennis vindt het nog iedere dag een uitdaging en is blij met het vertrouwen dat ouders, kinderen en school hem geven.

Lees meer>>

UITGELICHT

Wijkverpleegkundige bij de thuiszorg

Lees alle verhalen uit zorg en welzijn!

Lees meer
Praktijkverhalen

Een combi-opleiding voor Verzorgende IG en Maatschappelijke zorg?

Lees meer
Samen aan Zet