Wij hebben de site BrabantZorg.Net met alle zorg opgezet en doen ons best om alle  informatie zo duidelijk mogelijk weer te geven.  

Fouten of gebreken op onze website
Wij nemen alle verantwoordelijkheid voor onze site, maar het kan gebeuren dat er fouten insluipen bij het maken van webpagina’s, het schrijven van teksten, het opnemen van vacatures of het plaatsen van foto’s en video’s. Wij vragen daarvoor je begrip. Kom je iets tegen wat niet lijkt te kloppen, geef dit door aan onze redactie. Je reactie wordt zorgvuldig bekeken en waar nodig passen we de site aan. 

Links naar andere websites
Op BrabantZorg.Net bieden wij informatie over werken en leren in zorg en welzijn. Wij gebruiken waar nodig verwijzingen naar websites van andere organisaties. Denk aan zorg- en welzijnsorganisaties en scholen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze websites ligt uiteraard bij de makers hiervan. Neem gerust contact op met de betreffende organisatie als u op hun site iets ziet wat niet juist lijkt te zijn. 

Werkt een link niet die op onze site staat, of verwijst deze niet naar de juiste webpagina, dan hoort onze redactie het uiteraard graag. 

Vragen over BrabantZorg.Net?
Heb je vragen over BrabantZorg.Net of suggesties? Bekijk dan hier de contactmogelijkheden. 

UITGELICHT

Wijkverpleegkundige bij de thuiszorg

Lees alle verhalen uit zorg en welzijn!

Lees meer
Praktijkverhalen

Een combi-opleiding voor Verzorgende IG en Maatschappelijke zorg?

Lees meer
Samen aan Zet