OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
San Francescolaan 1
4876 CV Etten-Leur

Telefoon:   076 - 5325000
sollicitatie@avoord.nl
www.avoord.nl
11 VACATURES IN: Avoord RSS

Avoord is zorgaanbieder in de gemeenten Etten-Leur, Zundert en omstreken. We zijn gespecialiseerd in zorg, thuiszorg, welzijn, geriatrische revalidatie, medische specialistische thuiszorg en palliatieve zorg thuis of in ons highcare hospice.

 

Voor ons staat de cliënt centraal, wat vindt u belangrijk is niet voor niets ons motto. Zelfregie, Respect en Samen Leven zijn dé kernwaarden binnen onze organisatie. Alle medewerkers stralen dit uit. Als werkgever kijken we naar jouw belang. We luisteren naar wat jij belangrijk vindt en kijken samen waar je in je kracht staat zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Voor meer informatie kan je kijken op werkenbij-avoord.nl.

NAAR BOVEN

LOCATIES:

Avoord

Informatie over Avoord vindt u op onze website Werken bij Avoord.


Telefoon: 076 - 5325000www.werkenbij-avoord.nl
sollicitatie@avoord.nl
Adresgegevens:
San Francescolaan 1
4876 CV Etten-Leur

WERKEN BIJ

Contactpersoon:


BEKIJK DE VACATURES

Werken bij Avoord? Dat is werken in een inspirerende omgeving die erop gericht is om je te laten groeien. We kennen een informele werksfeer die te omschrijven is als warm en betrokken. Bij ons mag je meedenken met de organisatie en eigen initiatief wordt op prijs gesteld. Wij staan voor vernieuwing, we lopen voorop in dementiezorg en bieden je handvaten waardoor jij ondersteund wordt in je werk.

Uiteraard zitten onze kernwaarden zelfregie, respect en samen leven al van nature in jouw systeem. Zelfregie; kunnen zijn wie je bent en regie nemen voor je eigen loopbaan. Respect; wederzijds respect is belangrijk en goed communiceren is essentieel. Samen Leven; de basis voor onze zorg.

Wat je toekomstige collega’s bij Avoord kenmerkt is dat ze allemaal aanpakkers zijn en hun passie komt duidelijk naar voren door hun betrokkenheid bij onze cliënten. Zorgen doe je samen en samen kom je tot de beste zorg voor onze cliënten. We zijn met nieuwe ontwikkelingen bezig waardoor je minder administratieve lasten krijgt en meer energie in de zorg kan steken. Ook zijn bij ons alle contractvormen mogelijk van 0-uren tot fulltime 36 uur. Wordt onze nieuwe collega en solliciteer naar je toekomst bij Avoord.

Bekijk de vacatures bij op www.werkenbij-avoord.nl


LEREN BIJ

Contactpersoon:


BEKIJK DE STAGES

Avoord biedt veel groeimogelijkheden voor interne medewerkers en ook leiden we veel leerlingen en stagaires op. Wij werken samen met ROC West-Brabant (Vitalis & Kellebeek) en Avans hogeschool. Voor verzorgende IG, combitraject VZIG/MMZ en verpleegkundige hebben we stage (BOL) en leerlingplekken (BBL) afhankelijk van welk traject het beste bij jou past. Als leerling kom je bij ons in dienst en krijg je salaris, als stagair krijg je een stagevergoeding. Beiden conform CAO VVT.

Als je een diploma MMZ/SPW hebt of een Belgisch diploma zorgkundige of verpleegkundige, bieden we je verschillende trajecten zodat je direct aan de slag kan. Daarnaast krijg je een baanzekerheid als verzorgende IG of verpleegkundige bij Avoord.

Uiteraard hebben we enthousiaste praktijkbegeleiders die je in iedere stap verder helpen. Als leerbedrijf worden we met een dikke voldoende beoordeeld. Dat komt omdat we oprecht interesse hebben in hoe het met je gaat en hoe we samen voor het beste resultaat kunnen gaan.

Bekijk de vacatures bij Avoord of stuur een open sollicitatie op www.werkenbij-avoord.nl


VRIJWILLIGERSWERK


Vrijwilligers kunnen een enorme bijdrage leveren aan het welzijn van de cliënten van Avoord. Ook u kunt een steentje bijdragen, zodat de ouderen in uw woonplaats nog meer kunnen genieten van de kleine dingen die het leven zo waardevol maken. Voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij Avoord kan je kijken op de website.


VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN
Er zijn geen vacatures die voldoen aan de door jou opgegeven filterinstellingen. Pas je filters aan om passende vacatures te vinden.

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Thuis- & Kraamzorg

Franka (51) wilde altijd kinderverpleegkundige worden. Ze volgde het mbo-V en werkte jaren op de kinderafdeling van een ziekenhuis.

Lees meer
Franka Janssen

Een combi-opleiding voor Verzorgende IG en Maatschappelijke zorg?

Lees meer
Samen aan Zet

NIEUWS

62 nieuwe vrijwilligers ...

Etten-Leur, 26 januari 2016

Een geslaagd nieuw, maatschappelijk initiatief van Avoord: 62 vrijwilligers bezoeken deze week een alleenstaande oudere voor een gezellig momentje. Waarom? Omdatin de gemeenten Etten-Leur en Zundert alleenstaande ouderenwonen die ook nà de feestdagen een gezellig momentje kunnen waarderen. Nieuwe vrijwilligers enthousiastOnder de deelnemende ‘vrijwilligers voor 1 dag’ bevinden zich maar liefst 26 vrijwillige nieuwkomers, medewerkers uit het bedrijfsleven, medewerkers en bestaande vrijwilligers van Avoord. Verschillende nieuwkomers lieten Avoord al weten dat ze dit vrijwilligerswerk blijven ...

Lees meer

Heropening en nieuwe naa...

Etten-Leur, 8 mei 2015

Avoord Zorg en Wonen heeft er weer een pareltje bij! De locatie Kloosterhof, gelegen aan de San Francescolaan in Etten-Leur, is gedurende het afgelopen jaar ingrijpend verbouwd. Met het uitzicht op de monumentale tuin is het er voor haar oudere bewoners nu nog prettiger wonen. Op vrijdag 29 mei a.s. wordt het gebouw officieel door de burgemeester van Etten-Leur geopend.

Lees meer

Open Dag bij Avoord Zorg...

Etten-Leur, 23 maart 2015

Op 29 maart bent u van harte welkom op de locaties Contrefort, De Willaert, Het Anbarg, Kloostergaard, Kloosterhof en Rijserf. Wij laten u zien hoe zorg werkt en wat Avoord Zorg en Wonen u te bieden heeft.

Lees meer