OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
Gasstraat 20
5349 AA Oss

Telefoon:   0412 - 622678
Fax: 0412 – 644720
info@brabantzorg.eu
www.brabantzorg.eu
Volg ons via:
74 VACATURES IN: BrabantZorg RSS

Zorg en ondersteuning tijdens het ouder worden is de kern van ons werk. Niet alleen op de momenten dat het nodig is, maar ook omdat we ouder worden zo aangenaam mogelijk willen maken. Iedereen is uniek en daar stemmen we onze zorg op af. Met veel persoonlijke aandacht en dichtbij de mens.

Aandacht, keuze en gemak zijn de sleutelwoorden in ons werk. We willen het leven van onze cliënten comfortabel en gemakkelijker maken. Dat doen we door een totaalpakket van zorg, wonen en welzijn te bieden en dit zo goed mogelijk te organiseren.
Hierbij zijn onze medewerkers en locaties essentieel. Elke locatie en elke medewerker is het gezicht van BrabantZorg. Elke locatie zorgt ervoor dat de cliënt de juiste zorg en ondersteuning ontvangt, aan huis of in de locatie zelf. En achter die locatie, achter elke medewerker, staat de veiligheid en betrouwbaarheid van het grotere geheel.

BrabantZorg biedt wonen, zorg en welzijn in en vanuit locaties in de regio's Oss, Uden, Veghel, 's-Hertogenbosch en Bommelerwaard.

NAAR BOVEN

LOCATIES:

**** Hotel Udens Duyn

****Hotel Udens Duyn is het viersterren herstelhotel in natuurgebied de Maashorst in Uden, naast ziekenhuis Bernhoven. Vanaf september 2013 kunnen gasten hier actief herstellen en genieten van veel persoonlijke aandacht en landelijke luxe. Herstel à la carte, voor mensen die na een verblijf in het ziekenhuis bijna naar huis mogen of voor mensen die kiezen voor revalideren in een comfortabele en gastvrije omgeving. 
In herstelhotel Udens Duyn wordt, indien de gast dat wenst of nodig heeft, 24 uur per dag zorg en behandeling geleverd door een team gastvrije en gekwalificeerde medewerkers van BrabantZorg.


Telefoon: 06 - 22797480



www.hoteludensduyn.nl
info@brabantzorg.eu
Adresgegevens:
Annaboulevard 6
5406 PZ Uden

WERKEN BIJ

Contactpersoon:
Afdeling Personeel & Opleiding
werkenbij@brabantzorg.eu
www.hoteludensduyn.nl

BEKIJK DE VACATURES

In een bijzondere omgeving werk je met hotelmedewerkers en collega verzorgenden IG / niveau 3 en verpleegkundigen samen aan een plezierig verblijf voor de gasten van hotel Udens Duyn, waarbij het team zorg en herstel ervoor zorgt dat de nodige zorg gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week gewaarborgd is.


LEREN BIJ

Contactpersoon:
Leer & Stagecentrum
frontoffice.leerenstagecentrum@BrabantZorg.eu
www.werkenbijbrabantzorg.eu

BEKIJK DE STAGES

BrabantZorg is altijd op zoek naar gemotiveerde kandidaten die graag een opleiding in de zorg willen volgen! BrabantZorg heeft voor leerlingen en stagiaires volop mogelijkheden om te leren, groeien en werken. Bij BrabantZorg is er altijd iets dat bij jou past. Variërend van het verlenen van basiszorg en intensieve verpleging tot het organiseren van activiteiten.

Heb je nog geen diploma voor de zorg?
Bij BrabantZorg heb je ook de mogelijkheid voor een leerbaan, waarbij je werkend het vak kunt leren. Op dit moment zijn alle opleidingsplekken voor de opleiding verzorgende niveau 3 (BBL-variant) ingevuld. Volgend jaar zijn er weer mogelijkheden, houd deze website in de gaten.

BrabantZorg is kiezen voor een opleiding of stage in één of meer van onze locaties en is kiezen voor een uitdagende job!

Heb je vragen mail dan naar het Leer & Stagecentrum.


VRIJWILLIGERSWERK

Contactpersoon:
Coördinator Vrijwilligers
vrijwilligers@brabantzorg.eu
www.werkenbijbrabantzorg.eu


De vele vrijwilligers die binnen BrabantZorg werken, brengen extra plezier en bieden ondersteuning aan onze cliënten. Een luisterend oor, een wandeling of gezellig samen naar de markt, de vrijwilligers binnen BrabantZorg maken dit mogelijk en zijn daarom niet meer weg te denken uit onze organisatie. Het is dankbaar werk, hun inzet en inbreng betekent veel voor onze cliënten!
Op iedere locatie werkt een team van vrijwilligers aan diverse activiteiten. Elke locatie heeft een vrijwilligerscoördinator, die samen met de vrijwilliger(s) afspraken maakt, overeenkomsten aangaat en taken en inhoud van het vrijwilligerswerk regelt.
Vrijwilligers bieden niet alleen ondersteuning bij vaste activiteiten zoals bijvoorbeeld bij het eten. Ook de organisatie van jaarlijkse fancy fairs, uitjes met cliënten, kaartavonden en samen boodschappen doen zijn hier voorbeelden van.


VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Blik op BrabantZorg

Lees alle verhalen uit zorg en welzijn!

Lees meer
Praktijkverhalen

Een combi-opleiding voor Verzorgende IG en Maatschappelijke zorg?

Lees meer
Samen aan Zet

BrabantZorg