OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
Don Sartostraat 2
5022 HA Tilburg

Telefoon:   088-4008800
info@buromaks.nl
www.buromaks.nl
Volg ons via:
5 VACATURES IN: Buro MAKS RSS

Buro MAKS biedt gespecialiseerde hulpverlening in de thuissituatie aan volwassen, kinderen en jeugdigen met psychiatrische problematiek. De gebruikte aanpak is onderscheidend: persoonlijk, professioneel, dialooggestuurd en midden in de maatschappij.

 

Buro MAKS is van mening dat problemen opgelost dienen te worden, daar waar ze ontstaan. Dat is veelal in de thuissituatie, maar kan ook op het werk of school zijn. Dit vraagt om een integrale en laagdrempelige aanpak waarbij sprake is van één plan met één regisseur. Vanuit de zorgvraag van de cliënt gaan we op zoek om verbinding te zoeken met zijn of haar sociale netwerk, maar ook met reguliere voorzieningen. Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage doordat de cliënt vanuit eigen kracht met behoud van eigen regie zijn leven kan blijven leiden. Ondersteuning vanuit het gezin, familie, school en vrijwilligers draagt bij aan het idee dat we het als samenleving voor elkaar en met elkaar kunnen regelen.

 

De organisatie is een initiatief van hulpverleners uit het GGZ circuit. Het is een onafhankelijke, dynamische organisatie, die volop in ontwikkeling is. Buro MAKS staat voor Maksimale Aandacht, Kwaliteit en Service. De visie van Buro MAKS is dat we vanuit vraaggestuurde begeleiding de cliënt MAKSimaal willen ondersteunen. Middels een coachende rol de zelfstandigheid van de cliënt vergroten of in stand houden. Dit gebeurt in de maatschappelijke context. Doel is om de cliënt zoveel mogelijk te laten deelnemen aan de samenleving. De vraag van de cliënt is hierbij het uitgangspunt.

NAAR BOVEN

LOCATIES:

Buro MAKS - Centraal Buro

Buro MAKS biedt extramurale begeleiding én behandeling in de thuissituatie aan volwassen cliënten en kinder/jeugd met een psycho-sociale en/of psychiatrische achtergrond. Buro MAKS is HKZ-gecertificeerd en werkt met MBO/HBO-geschoolde medewerkers, waarvan velen een specialisatie hebben op bijv. autisme, ADHD, persoonlijkheidsstoornissen, etc. We richten onze gespecialiseerde begeleiding op cliënten met een matige of zware problematiek. Veel voorkomend daarin zijn complexe gezinssituaties. Belangrijk is dat de cliënt en het steunend netwerk centraal staan en dat er wordt uitgegaan van de eigen kracht en verantwoordelijkheid van de cliënt. De organisatie werkt vanuit aparte teams kinder/jeugd en volwassenen (begeleiding) en specialistische teams kinder/jeugd en volwassenen (behandeling).


Telefoon: 088-4008800


Margo van Ardenne
www.buromaks.nl
info@buromaks.nl
Adresgegevens:
Don Sartostraat 2
5022 HA Tilburg

WERKEN BIJ

Contactpersoon:
Duco Fennema
secretariaat@buromaks.nl
www.buromaks.nl

BEKIJK DE VACATURES

Een ondernemende, onafhankelijke organisatie die volop in ontwikkeling is. De organisatie vraagt een hoge dosis enthousiasme, inventiviteit, creativiteit, kritisch vermogen en een grote mate van zelfstandigheid. Ervaring in de GGZ is een vereiste.

 

Het is een kleine organisatie waar het persoonlijk karakter telt. Als je kiest voor Buro MAKS dan ga je voor begeleiding vanuit vraagsturing in een coachende rol. Werken voor Buro MAKS betekent weinig op kantoor zijn en veel bij de cliënten thuis om een samenwerkingsrelatie met hen aan te gaan. Het betekent ook dat je een grote mate van vrijheid hebt en niet strak gebonden bent aan procedures en protocollen. Als dat geen probleem voor je is dan is werken bij Buro MAKS een uitdaging.


LEREN BIJ

Contactpersoon:

Secretariaat@buromaks.nl
www.buromaks.nl

BEKIJK DE STAGES

Ben je op zoek naar een stageplek mail je C.V. en motivatie naar secretariaat@buromaks.nl


VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN
Er zijn geen vacatures die voldoen aan de door jou opgegeven filterinstellingen. Pas je filters aan om passende vacatures te vinden.

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Stemmetjes in mijn hoofd

Jeroen (33) volgde hbo Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, maar kreeg via zijn bijbaantje een leidinggevende functie aangeboden in de logistiek.

Lees meer
Jeroen Vromans

Een combi-opleiding voor Verzorgende IG en Maatschappelijke zorg?

Lees meer
Samen aan Zet

Buro MAKS