OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
Michelangelolaan 2
5623 EJ Eindhoven

Telefoon:   040 - 2398840
Fax: 040 - 2455035
wervingenselectie@catharinaziekenhuis.nl
www.werkenbijcatharina.nl
Volg ons via:
48 VACATURES IN: Catharina Ziekenhuis RSS

Het Catharina Ziekenhuis is een algemeen opleidingsziekenhuis met ongeveer 700 bedden, dat naast zijn basisfuncties op een aantal gebieden topklinische zorg biedt en een centrumfunctie vervult voor de regio. Het ziekenhuis heeft een opleidingsbevoegdheid voor 13 specialismen. In de komende jaren zal dat aantal worden uitgebreid. In het ziekenhuis werken ca. 125 medisch specialisten en ongeveer 3300 medewerkers nauw met elkaar samen.

 

Het Catharina Ziekenhuis werkt samen met de Universiteit van Maastricht bij de opleiding van co-assistenten en met Fontys Hogeschool Eindhoven bij de opleiding van studenten hbo verpleegkunde, in de paramedische sector en beroepsopleidingen.

 

Naast zijn basisfuncties voor patiënten uit zuidoost Brabant heeft het Catharina Ziekenhuis voor deze regio een centrum- of doorverwijsfunctie voor bijvoorbeeld vaatchirurgie, urologie, gynaecologische oncologie, aidsbehandeling, enzovoort. Op het gebied van cardiothoracale chirurgie, cardiologische ritmediagnostiek, interventiecardiologie, hemodialyse, invitrofertilisatie en radiotherapie biedt het Catharina Ziekenhuis topklinische zorg aan de adherente bevolking in zuidoost Brabant en noord Limburg. 

NAAR BOVEN

LOCATIES:

Catharina ziekenhuis

Het Catharina ziekenhuis is een algemeen opleidingsziekenhuis met ongeveer 700 bedden, dat naast zijn basisfuncties op een aantal gebieden topklinische zorg biedt en een centrumfunctie vervult voor de regio. Het ziekenhuis heeft een opleidingsbevoegdheid voor 13 specialismen. In de komende jaren zal dat aantal worden uitgebreid. In het ziekenhuis werken ca. 125 medisch specialisten en ongeveer 3300 medewerkers nauw met elkaar samen.

Het Catharina-ziekenhuis werkt samen met de Universiteit van Maastricht bij de opleiding van co-assistenten en met Fontys Hogeschool Eindhoven bij de opleiding van studenten hbo verpleegkunde, in de paramedische sector en beroepsopleidingen.

Naast zijn basisfuncties voor patiënten uit zuidoost Brabant heeft het Catharina-ziekenhuis voor deze regio een centrum- of doorverwijsfunctie voor bijvoorbeeld vaatchirurgie, urologie, gynaecologische oncologie, aidsbehandeling, enzovoort. Op het gebied van cardiothoracale chirurgie, cardiologische ritmediagnostiek, interventiecardiologie, hemodialyse, invitrofertilisatie en radiotherapie biedt het Catharina-ziekenhuis topklinische zorg aan de adherente bevolking in zuidoost Brabant en noord Limburg.

Zie voor meer informatie de eigen internetsite van het ziekenhuis: www.catharina-ziekenhuis.nl.


Telefoon: 040 - 2399111
Fax: 040 - 2455035


www.catharina-ziekenhuis.nl
info@cze.nl
Adresgegevens:
Michelangelolaan 2
5623 EJ Eindhoven

WERKEN BIJ

Contactpersoon:


BEKIJK DE VACATURES

Topklinisch ziekenhuis met ambities
Het Catharina Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis met veel ambitie. De patiënt staat voorop, dus zijn we continu bezig met het bieden van de beste zorg. Vooruitgang is dan ook de norm. Naast de basisfuncties biedt Catharina op een aantal onderdelen topklinische zorg. Bijvoorbeeld op het gebied van cardiologische ritmediagnostiek en -behandeling, interventiecardiologie en cardiothoracale chirurgie.


Vooruitstrevend in innovatie
Ook innovatie speelt een belangrijke rol binnen het Catharina Ziekenhuis. Dat blijkt onder meer uit de geavanceerde techniek en apparatuur waarmee op tal van terreinen diagnostiek en therapie worden bedreven. Ook organisatorisch is het ziekenhuis continu in beweging. We zijn bovendien vooruitstrevend en altijd op zoek naar nieuwe wegen om zorg en veiligheid te verbeteren.


Opleidingsziekenhuis
In de toekomst groeit de behoefte aan voortdurende opleiding van specialisten, arts-assistenten en personeel. Het Catharina Ziekenhuis neemt haar rol als opleidingsziekenhuis dan ook zeer serieus. Er zijn vele opleidingsmogelijkheden en ruimte voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.


LEREN BIJ

Contactpersoon:


BEKIJK DE STAGES

Een leeromgeving waarin professionele eisen worden gesteld aan het werk en de leerresultaten. Het ziekenhuis heeft een lange traditie van hooggekwalificeerde opleidingen en bijscholingen. Praktijkopleiders dragen al vele jaren zorg voor een adequate begeleiding van studenten en stimuleren planmatig een toenemende zelfstandigheid in leren en werken. Het innovatieve karakter van het ziekenhuis stelt eisen aan studenten met betrekking tot het in toenemende mate kunnen nemen van eigen verantwoordelijkheid en het continue investeren in de eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Het Catharina-ziekenhuis heeft een ruim aanbod van (vervolg)opleidingen, cursussen en trainingen.


VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Operatieassistente

Monique (43) wist eigenlijk al heel vroeg dat ze de sector zorg en welzijn in wilde, als verpleegkundige of als OK-assistent.

Lees meer
Monique Jense

Een combi-opleiding voor Verzorgende IG en Maatschappelijke zorg?

Lees meer
Samen aan Zet

NIEUWS

Catharina Ziekenhuis nee...

Eindhoven, 18 mei 2016

Het Catharina Ziekenhuis heeft deze week het nieuwe Hart- en vaatcentrum in gebruik genomen. Het nieuwe centrum ligt als één van de vier speerpunten prominent aan de voorzijde van het ziekenhuis, boven de onlangs geopende entreehal. Door de slimme indeling en de aanwezigheid van state-of-the-art apparatuur zal de kwaliteit van zorg voor de hart- en vaatpatiënten nog verder verbeteren. Zo is de doo...

Lees meer

Nieuwe hoofdingang van h...

Eindhoven, 15 april 2016

De nieuwe hoofdingang van het Catharina Ziekenhuis is vandaag in gebruik genomen. De ingang geeft toegang tot de nieuwe, ruim opgezette centrale hal. Met de Catharina apotheek, winkel en espressobar is deze centrale hal van alle gemakken voorzien. Zo kunnen patiënten, bezoekers en medewerkers op weg naar huis in de winkel ‘shop ’n go’ nog even de laatste boodschappen meenemen. In de espressobar is...

Lees meer

Gynaecologische kankerzo...

Eindhoven, 15 september 2015

Complexe zorg voor patiënten met gynaecologische kanker in Brabant wordt vanaf september geconcentreerd in het Catharina Kanker Instituut in Eindhoven. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft de aanvraag daarvoor goedgekeurd. Het Catharina Ziekenhuis en het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) waren gezamenlijk het verwijscentrum voor complexe gynaecologische kanker voor vijf andere Brabantse z...

Lees meer

Columns overleden longka...

Eindhoven, 30 juni 2015

De bijzondere columns van Hans Vogels over zijn laatste levensfase zijn gebundeld in een boekje: Tijd. De Brabander schreef vijf maanden langover zijn naderende levenseinde in het Eindhovens Dagblad. In samenwerking met het Catharina Ziekenhuis zijn deze columns nu uitgegeven en te koop via bol.com. De opbrengst gaat naar inloophuis de Eik in Eindhoven, dat mensen met kanker en hun naasten ond...

Lees meer