TYPE VACATURE Baan WERKVELD Ziekenhuizen
OPLEIDING WO REFERENTIENUMMER P364509-1
DIENSTVERBAND Fulltime (32+ uur) GEPLAATST OP 14 maart 2018
LOCATIE Catharina ziekenhuis SLUIT OP 03 april 2018

OMSCHRIJVING

Michelangelolaan 2
5623 EJ, Eindhoven

Catharina ziekenhuis

Meer vacatures op deze locatie


Als Biomedisch Technoloog ondersteun je de klinisch fysici Algemene Klinische Fysica (AKF) en Radiologie & Nucleaire Geneeskunde (RNG). Daarbij voer je zelfstandig (deel-)projecten en activiteiten uit rondom de volledige levenscyclus van medische technologie. Hierbij valt te denken aan coördinerende activiteiten bij de aanschaf en ingebruikname van medische technologie; het opstellen van pakket van eisen, het uitvoeren van risicoanalyses en acceptatietesten en kwaliteitsmetingen.
Daarnaast zorg je ook voor een optimale inzet van medische apparatuur en stralingshygiëne (KEW-vergunning). De verdeling van je werkzaamheden is afhankelijk van jouw kennis en ambitie en wordt samen met de zittende fysici onderling nader worden bepaald. Jouw werkzaamheden voer je uit onder supervisie van de klinisch fysici.

WIJ VRAGEN
Je beschikt over een afgeronde studie Biomedische Technologie met minimaal twee jaar werkervaring in een ziekenhuis. Een afgeronde opleiding QME (CE) en/of een stralingshygiëne-diploma nivo 3 of 4 is een pre. Daarnaast heb je actuele kennis van ontwikkelingen in het vakgebied en van kwaliteitssystemen in de zorg. Je werkt zeer goed projectmatig en zelfstandig, toont initiatief en je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Ook heb je zeer goede contactuele en communicatieve vaardigheden en kun je goed samenwerken met mensen van verschillende disciplines en opleidingsniveaus.
WERKERVARING

Eén tot twee jaar, Twee tot vijf jaar, Vijf en meer jaar

BIG REGISTRATIE

Nee

Functieniveau

Uitvoerend,Leiding Middenkader

SALARIS
De functie is volgens Cao Ziekenhuizen ingeschaald op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van meegebrachte kennis en ervaring.
Als medewerker van het Catharina Ziekenhuis kun je gebruik maken van één of meer regelingen uit ons Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld een vergoeding voor een fiets, laptop of sportschoolabonnement of extra reiskostenvergoeding. Deze regelingen leveren jou een fiscaal voordeel op! Binnen het meerkeuzesysteem kun je bijvoorbeeld ook extra verlofdagen kopen.
Hiernaast bieden we jou ruimte voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.
Een Verklaring Omtrent het Gedrag en mogelijk een assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
AANVULLENDE INFORMATIE

Wil je meer weten over deze functie en je kansen binnen de vakgroep klinische fysica? Neem dan contact op met Jacco Steenhuijsen (Klinisch fysicus/ Specialist-Manager) via 040 - 239 99 60.

Wil jij ons team versterken? Je sollicitatie ter attentie van Jacco Steenhuijsen ontvangen we graag vóór 3 april 2018 via de sollicitatiebutton op deze pagina. De eerste gespreksronde vindt plaats op 11 april 2018 en de tweede op 19 april 2018.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vakgroep klinische fysica
De vakgroep klinische fysica bestaat uit 9 klinisch fysici; 2 AKF, 1 RNG en 6 Radiotherapie (RT). Er zijn 4 klinisch fysici in opleiding (2 AKF, 2 RT). Het Catharina Ziekenhuis beschikt over een A-erkenning voor de opleidingen algemene klinische fysica en klinische fysica radiotherapie.
De vakgroep Klinische Fysica maakt onderdeel uit van de service-eenheid MICT en vormt samen met InformatieManagement de afdeling KIM. Binnen MICT werk je samen met de afdelingen Medische Technologie, Architectuur en Operations.
Voor meer informatie over de vakgroep klinische fysica verwijzen we je naar: https://www.catharinaziekenhuis.nl/patient/ondersteunendeafdelingen/81-klinische-fysica.html

Het Catharina Ziekenhuis
Werken bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een topklinisch opleidingsziekenhuis met veel ambitie. Waar de patiënt, maar ook de medewerker voorop staat. Werken bij Catharina betekent dagelijks het enthousiasme en de gedrevenheid ervaren van ruim 3.500 collega's. Wij zijn er trots op dat het Catharina Ziekenhuis reeds 10 jaar tot het selecte gezelschap van Top Employers behoort.

CONTACT


VOOR MEER INFORMATIE:
Werving & Selectie
-
SOLLICITATIE RICHTEN AAN:
Werving & Selectie
-

 

UITGELICHT

Operatieassistente

Monique (43) wist eigenlijk al heel vroeg dat ze de sector zorg en welzijn in wilde, als verpleegkundige of als OK-assistent.

Lees meer
Monique Jense

Een combi-opleiding voor Verzorgende IG en Maatschappelijke zorg?

Lees meer
Samen aan Zet

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN