OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
Hoofdlaan 8
4661 AA Halsteren

Telefoon:   0164 - 289100
info@ggzwnb.nl
www.ggzwnb.nl
13 VACATURES IN: GGZ Westelijk Noord-Brabant RSS

GGZ WNB is sterk in mensenwerk. Wij bieden kwalitatief goede, zo veel mogelijk evidence based specialistische geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Jaarlijks vertrouwen ongeveer 6.500 cliënten erop dat onze medewerkers hen goed zullen helpen bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van psychische klachten. Dit met de doelstelling dat zij (weer) zo optimaal mogelijk kunnen participeren in de samenleving.

 

Missie

GGZ Westelijk Noord-Brabant biedt gespecialiseerde diagnostiek, consultatie, behandeling en begeleiding voor mensen met ernstige psychische aandoeningen en de gevolgen daarvan. Onze zorg is kortdurend als het kan en langdurig waar nodig. Respect, aandacht en openheid zijn daarbij onze uitgangspunten.

 

Visie

Wij zetten ons met hoofd en hart in voor de psychische gezondheid, veiligheid en duurzaamheid in de regio Westelijk Noord-Brabant en (deels) Tholen. Daarbij ligt onze  focus op de zwaardere specialistische zorg.
Wij willen gezien worden als een innovatief ‘streekziekenhuis plus’ met een krachtig netwerk en moderne zorgverlening. Wij bieden ook ondersteuning aan de  Basis GGZ onder de naam GGZuidland.
Onze medewerkers staan aan de basis van GGZ WNB: iedere dag weer zetten zij zich voor 100 procent in voor de psychische gezondheid en de veiligheid in de regio Westelijk Noord- Brabant. Wij koesteren dan ook de expliciete ambitie een moderne, professionele en daarmee aantrekkelijke  werkgever te zijn.

 

Werkgebied

Het werkgebied van GGZ WNB bestaat uit de volgende gemeenten: Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht, Roosendaal, Halderberge, Rucphen, deels Moerdijk (alleen Willemstad, Fijnaart en Standdaarbuiten) en deels Tholen (alleen klinische zorg).

NAAR BOVEN

LOCATIES:

GGZ Westelijk Noord-Brabant

Het werkgebied van GGZ WNB bestaat uit de volgende gemeenten: Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht, Roosendaal, Halderberge, Rucphen, deels Moerdijk (alleen Willemstad, Fijnaart en Standdaarbuiten) en deels Tholen (alleen klinische zorg).


Telefoon: 0164 - 289100www.ggzwnb.nl
info@ggzwnb.nl
Adresgegevens:
Hoofdlaan 8
4661 AA Halsteren

WERKEN BIJ


Werken in de geestelijke gezondheidszorg is nooit saai! En zeker niet bij een krachtige organisatie als GGZ WNB. We zijn continu op zoek naar mensen met passie en bieden onze medewerkers ruimte tot scholing en zelfinitiatief.


LEREN BIJ


GGZ WNB heeft een belangrijke opleidingsfunctie in Westelijk Noord-Brabant en Zeeland. Wij leiden ieder jaar voor diverse beroepsopleidingen mensen op die in de nabije toekomst in de GGZ werkzaam willen zijn. Hierdoor zorgen we voor een constante stroom van nieuwe frisse kennis en ervaring van buiten.


VRIJWILLIGERSWERK

Contactpersoon:
mevrouw D. Rentrop-Videler
d.rentrop-videler@ggzwnb.nl
http://www.ggzwnb.nl/werken-en-leren-vrijwilligerswerk.html


Bij GGZ WNB werken ongeveer tachtig vrijwilligers. In leeftijd variëren ze van 20 tot 75 jaar. Hun werk bestaat vooral uit het veraangenamen van het woon- en leefklimaat van cliënten op de verblijfsafdelingen.


VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN
Er zijn geen vacatures die voldoen aan de door jou opgegeven filterinstellingen. Pas je filters aan om passende vacatures te vinden.

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Stemmetjes in mijn hoofd

Jeroen (33) volgde hbo Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, maar kreeg via zijn bijbaantje een leidinggevende functie aangeboden in de logistiek.

Lees meer
Jeroen Vromans

Een combi-opleiding voor Verzorgende IG en Maatschappelijke zorg?

Lees meer
Samen aan Zet