TYPE VACATURE Baan WERKVELD Verpleeg- en verzorgingshuizen
OPLEIDING REFERENTIENUMMER 2017-06
DIENSTVERBAND Parttime (0 uur) GEPLAATST OP 05 april 2017
LOCATIE Glorieuxpark SLUIT OP 31 mei 2017

OMSCHRIJVING


De werkomgeving


Rumah Senang, is geheel ingericht in Indische sfeer voor mensen met een Nederlands-Indische achtergrond. In Rumah Senang wonen bewoners met een dementie die samen met de verzorging het leven van alledag in kunnen delen zoals ze dat zelf prettig vinden, rekening houdend met hun culturele achtergrond. In samenspraak met de mantelzorgers worden er zo veel mogelijk activiteiten ontplooid die er voor zorgen dat de Nederlands Indische cultuur levend gehouden wordt, waarbij saamhorigheid, voeding en muziek centraal staan.


Het profiel


Ik ben Ingemar Lubbers en directeur van een van de kleinste zorgorganisaties van Nederland. Momenteel hebben we 45 bewoners in het verzorgingshuis, 6 bewoners met een lichte dementie in een woonhuis, 18 bewoners in het verpleeghuis en 7 plaatsen voor gasten in het herstelhotel.


Ik ben op zoek naar een gediplomeerd verzorgende IG, die het werken in de zorg nog steeds fantastisch vinden en die dit ook over kunnen dragen aan leerlingen/stagiairs.


Als woonbegeleider werk je zelfstandig en op vaste tijden word je ondersteund door een medewerker Wonen & Welzijn (helpende). Samen met je collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers zorg je voor een prettige woonsfeer voor de bewoners.


De zorg is voortdurend in verandering en dat geldt ook voor onze organisatie. Op 13 december 2016 hebben we het Gouden keurmerk van Prezo behaald. Een Prezo kwaliteitssysteem is gericht op interne kwaliteitsverbetering vanuit een bewonersperspectief. Kwaliteit van leven staat daarbij centraal. Jij als woonbegeleider mag daarin, samen met het huisteam, onder supervisie van de persoonlijk woonbegeleider voortdurend werken aan kwaliteitsverbetering, want verbeterpunten blijven. Echter, we hebben ook mooie complimenten gekregen van het auditteam. Ze vinden dat we werken met passie en bevlogenheid, dat medewerkers zelf ervaren dat er tijd is voor bewoners en dat er een goed leerklimaat is.


Vanaf dit jaar werken we met  een bepaalde methodiek, met een uniforme werkwijze, waardoor een optimale omgeving gecreëerd wordt waarbij de bewoners prettig kunnen leven en hun persoonlijkheid het beste tot hun recht komt. Hierbij word je geacht een opleiding te volgen om met deze methodiek te kunnen werken. Daarnaast hecht ik zeer veel waarde aan het ontwikkelen van medewerkers en zijn ik en mijn teams hier actief mee bezig.


 


Deze taken zijn vastgelegd in een functieprofiel en het functieprofiel is opvraagbaar via email: personeelsadministratie@glorieuxpark.nl


 


Ben je een  ervaren gediplomeerd verzorgende IG en herken je je in het profiel dan wil ik graag met je in contact komen.


WIJ VRAGEN

-                 Beschikken over tenminste een diploma verzorgende IG niveau 3 of hoger.


-                 Hebben van minimaal twee jaren ervaring.


-                 Hebben van een professionele en zelfstandige beroepshouding.


-                 Beschikken over goede communicatieve vaardigheden.


-                 Bijdrage leveren aan het versterken van het Nederlands Indisch leefklimaat.


-                 Empathie in de contacten met bewoners, belangenbehartigers en andere disciplines. Ook van belang is geduld, doorzettingsvermogen, tact, ordelijkheid en hygiënisch werken.


-                 Hebben van praktische ervaring op alle genoemde deelgebieden (vocht en voeding, huishouding en kleding, zorg en begeleidende activiteiten).

DIENSTVERBAND

Minimaal 16 en maximaal 32 uren per week.

In eerste instantie wordt een arbeidsovereenkomst aangeboden voor bepaalde tijd en bij wederzijdse tevredenheid wordt de arbeidsovereenkomst voortgezet voor onbepaalde tijd.

WERKERVARING

Twee tot vijf jaar

WERKTIJDEN

Conform rooster van maandag tot en zondag alle diensten.


BIG REGISTRATIE

Nee

SALARIS

Ingeschaald conform cao VVT.

AANVULLENDE INFORMATIE

 

Meer informatie over de organisatie kunt u vinden op de website: www.glorieuxpark.nl.

Voor inhoudelijke informatie over deze functie kunt u contact opnemen met

Anja Tholen (teamleider), telefoon: 040 - 294 75 00 tussen 14.00 uur en 15.30 uur op maandag, dinsdag en donderdag.


CONTACT


VOOR MEER INFORMATIE:
Anja Tholen
0642388563
a.tholen@kvhglorieux.nl
SOLLICITATIE RICHTEN AAN:
Ria Mikkers
0402947500
personeelsadministratie@glorieuxpark.nl

  Afdeling Sollicitatie
Bent u geïnteresseerd in deze functie? Schrijf dan uw sollicitatiebrief met CV en stuur deze naar personeelsadministratie@glorieuxpark.nl • De werving vindt zowel intern als extern plaats. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten. • Alleen kandidaten die voldoen aan de functie-eisen worden in de selectieprocedure meegenomen. • Glorieux hanteert uiterlijk- en kledingvoorschriften; het hebben van een zichtbare tatoeage is niet toegestaan. • Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

UITGELICHT

Op bezoek

Carla (51) werkte zes jaar bij een bank. Toen ze kinderen kreeg, koos ze er voor om te stoppen.

Lees meer
Carla Jochems

Een combi-opleiding voor Verzorgende IG en Maatschappelijke zorg?

Lees meer
Samen aan Zet

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN