OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
Hogedwarsstraat 3
5261 LX Vught

Telefoon:   073 - 684 95 00
communicatie@novadic-kentron.nl
www.novadic-kentron.nl
5 VACATURES IN: Novadic-Kentron RSS

Novadic-Kentron is de instelling voor verslavingszorg in Noord-Brabant. We helpen iedereen die wil herstellen van problemen of een verslaving door alcohol, drugs, medicijnen, gokken of gamen. Jong of oud, ernstig verslaafd of nog helemaal niet: iedereen is welkom. Ook als er daarnaast sprake is van bijvoorbeeld een licht verstandelijke beperking, (ernstige) psychische problemen (een dubbele diagnose) of problemen met justitie.

Voor iedereen hebben wij goede zorg, want iedereen verdient een Nieuwe Kans!  Wij zetten onze verslavingsdeskundigheid optimaal in voor een Gezonder, Veiliger en Socialer Brabant.

Onze missie
Samen Nieuwe Kansen Creëren geeft aan dat we daarbij de samenwerking opzoeken: intern en extern.

Onze waarden
Toonaangevend en Fijn behandeld lopen als een rode draad door alles wat we doen: we willen dat iedereen die bij Novadic-Kentron betrokken is, zich fijn behandeld voelt. Met toewijding werken wij aan een herstelondersteunend behandelklimaat, toonaangevende verslavingsdeskundigheid en een inspirerende organisatie. 

NAAR BOVEN

LOCATIES:

Hoofdlocatie met kliniek

Novadic-Kentron is de gespecialiseerde instelling voor verslavingszorg in Brabant met vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Helmond, Oss, Roosendaal, Tilburg en Vught (hoofdlocatie). Steunpunten zijn er in Boxtel, Cuijk, Heusden, Uden en Waalwijk. 


Wij begeleiden gebruikers en verslaafden met problemen door alcohol, drugs, gokken of medicijnen. Maar ook hun partners, gezinsleden en vrienden. Novadic-Kentron ontwikkelt vele initiatieven op het gebied van behandeling en begeleiding, bemiddeling en preventie. Iedereen die hulp zoekt, vragen heeft of meer informatie wil, kan bij ons terecht.


Novadic-Kentron werkt actief samen met andere instanties die direct of indirect met verslaving te maken hebben en biedt zijn expertise graag bij deze instanties aan.


Telefoon: 073-6849500www.novadic-kentron.nl
communicatie@novadic-kentron.nl
Adresgegevens:
Hogedwarsstraat 3
5261 LX Vught

WERKEN BIJ

Contactpersoon:

p-o@novadic-kentron.nl
www.novadic-kentron.nl

BEKIJK DE VACATURES

Novadic-Kentron werkt op een zeer breed werkveld. De verschillende medewerkers zijn bijvoorbeeld werkzaam als preventiewerker, als ambulant werker in de regio, als reclasseringswerker of als verpleegkundige in een kliniek. Naast uitvoerende hulpverleningsfuncties heeft Novadic-Kentron een aantal ondersteunende functies op administratief, facilitair en managementgebied. In totaal heeft de instelling ongeveer 160 verschillende functies. Het merendeel van de functies vraagt hbo- of academisch niveau.

LEREN BIJ


Novadic-Kentron wil het Brabantse expertisecentrum zijn op het gebied van verslaving en verslavingszorg. Dit betekent dat we een breed opleidingsbeleid hebben, zowel voor onze huidige medewerkers als voor de medewerkers van de toekomst.

In dit kader werken we samen met verschillende opleidingsinstituten, zoals universiteiten, het Leernetwerk Verslavingszorg, de ROC‚’s in Brabant en de hogescholen Fontys en Avans. Door studenten en leerlingen de gelegenheid te bieden om bij ons stage te lopen, houden wij ook goed zicht op de verschillende opleidingen en opleidingsniveaus.


VRIJWILLIGERSWERK


Bij NK zijn een aantal vrijwilligers werkzaam. Dit zijn allemaal ervaringswerkers: mensen die zelf een behandeling hebben gevolgd voor problemen met genotmiddelen, en die hun eigen ervaringen nu inzetten om anderen te helpen.

Bij Preventie zijn ook jongeren werkzaam als vrijwilliger bij Unity. Zij geven op evenementen voorlichting aan leeftijdsgenoten. Is dit ook iets voor jou? Stuur een mailtje naar preventie@novadic-kentron.nl

 

 


VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN
Er zijn geen vacatures die voldoen aan de door jou opgegeven filterinstellingen. Pas je filters aan om passende vacatures te vinden.

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Stemmetjes in mijn hoofd

Jeroen (33) volgde hbo Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, maar kreeg via zijn bijbaantje een leidinggevende functie aangeboden in de logistiek.

Lees meer
Jeroen Vromans

Een combi-opleiding voor Verzorgende IG en Maatschappelijke zorg?

Lees meer
Samen aan Zet