TYPE VACATURE Baan WERKVELD Ziekenhuizen
OPLEIDING WO REFERENTIENUMMER P339570-15
DIENSTVERBAND Fulltime (32+ uur) GEPLAATST OP 12 januari 2018
LOCATIE St. Anna Ziekenhuis SLUIT OP 04 maart 2018

OMSCHRIJVING


Wij bieden je een uitdagende functie als ANIOS, waarin je medische zorg verleent op de afdeling Spoed Eisende Hulp en op de afdeling IC/CCU/EHH. Je taken bestaan uit het onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden van patiënten op de SEH en op de afdeling IC. In de avond, nacht en weekenden ben je tevens het aanspreekpunt voor patiënten met een hulpvraag op alle klinische afdelingen.
Je bent werkzaam in een team van ongeveer 9 arts-assistenten, 2 HAIO's en twee SEH-artsen.

Het St. Anna Ziekenhuis.
Het ziekenhuis participeert in de opleiding tot basisarts en huisarts in samenwerking met de Universiteit van Maastricht. Een dienstverband als ANIOS biedt je vrijstelling voor de poortstage in de opleiding tot huisarts, mocht je hiertoe in de toekomst besluiten.

WIJ VRAGEN
Het arts-assistent loopbaanpad.
Weet je nog niet welke specialisatie bij jou past, dan hebben wij voor jou de uitgelezen baan. Deze functie biedt je een brede oriëntatie binnen een algemeen ziekenhuis en de mogelijkheid om ervaring op te doen als ANIOS in o.a. chirurgie, orthopedie, interne geneeskunde, longziekten, cardiologie, neurologie, spoedeisende geneeskunde.

Speciaal voor de functie ANIOS is een loopbaanpad ontwikkeld. Dit betekent concreet het volgende:
  • Supervisie door de aanwezige specialisten.
  • Het volgen van de cursussen FCCS en TTPA.
  • Het bijwonen van symposia en andere vakinhoudelijke bijeenkomsten wordt nadrukkelijk gestimuleerd.
WERKERVARING

Minder dan één jaar, Eén tot twee jaar

BIG REGISTRATIE

Ja

Functieniveau

Uitvoerend

SALARIS
Het betreft een vacature van 36 uur gemiddeld per week.
Startdatum: in overleg.

Inschaling vindt plaats conform Cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in salarisschaal 65 (min. € 3.421 - max. € 5.154 bruto per maand obv een werkweek van 36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Salarisindicatie: Min. € 3.421 Max. € 5.154 .

AANVULLENDE INFORMATIE

Locatie:

Geldrop ligt aan de A67 vlakbij Eindhoven en is uitstekend bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer. Het ziekenhuis ligt op loopafstand van het NS-station.

Informatie:

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ans van Werde, afdelingshoofd, telefoonnummer 040 - 286 41 54 of met Iris van Rooij, recruiter AnnaWerkt, telefoonnummer 040 - 286 47 43.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via onderstaande sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Iris van Rooij.
Graag in je motivatiebrief duidelijk vermelden per wanneer je beschikbaar bent.

Om in dienst te treden bij het St. Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Over St. Anna Zorggroep
Het St. Anna Ziekenhuis, gevestigd in Geldrop en Eindhoven, staat midden in de samenleving en biedt kwalitatief hoogwaardige zorg, dichtbij en in een omgeving die een gevoel van 'thuis' oproept. Aangenaam Anna.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

CONTACT


VOOR MEER INFORMATIE:
Iris van Rooij
-
SOLLICITATIE RICHTEN AAN:
Iris van Rooij
-

 

UITGELICHT

Operatieassistente

Monique (43) wist eigenlijk al heel vroeg dat ze de sector zorg en welzijn in wilde, als verpleegkundige of als OK-assistent.

Lees meer
Monique Jense

Een combi-opleiding voor Verzorgende IG en Maatschappelijke zorg?

Lees meer
Samen aan Zet

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN