OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
Bredaseweg 165
4872 LA Etten-Leur

Telefoon:   076-5029366
e.vanaard@shl-groep.nl
www.shl-groep.nl
4 VACATURES IN: Star-SHL RSS

Stichting Star-SHL is een organisatie met 1.300 professionals die bijdragen aan de gezondheid van mensen door zorgverleners en cliënten snel zekerheid te geven met betrouwbare, medisch diagnostische informatie. Ons werkgebied is Zuidwest-Nederland, waar wij hoogwaardige medische diagnostiek leveren. Daarnaast geven wij ondersteuning en adviezen aan eerstelijns zorgprofessionals, zoals huisartsen, verloskundigen en zorginstellingen. Dankzij ons fijnmazig netwerk met meer dan 400 locaties zijn wij altijd dichtbij de cliënt.


Star-SHL beschikt over moderne laboratoria en diagnostische centra voor onder meer echo’s, röntgenonderzoek, oogfoto’s, botdichtheidsmetingen en onderzoek naar hart- en longfuncties. Met onze trombose-, en oproep- en bewakingsdienst ondersteunen wij mensen met een chronische ziekte als suikerziekte of longaandoeningen. Dankzij ons logistieke netwerk en het gebruik van moderne digitale technologie zijn de onderzoeksresultaten altijd snel beschikbaar.


Wij willen zinvolle en zuinige zorg leveren. Daarom werkt Star-SHL samen met andere zorgaanbieders en spelen we in op de verwachtingen van onze klanten, door onze diensten continu te verbeteren en waar mogelijk te overtreffen. We zijn innovatief in ons aanbod. Dit alles doen wij vanuit een maatschappelijk perspectief en duurzaam werkgeverschap, waarbij wij onze medewerkers steeds uitdagen en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.

NAAR BOVEN

LOCATIES:

Star-SHL Bloedafname locaties in Brabant

Star-SHL stelt zich tot doel een full-service organisatie te zijn voor de eerstelijnsgezondheidszorg.
Star-SHL bestaat uit verschillende stichtingen: SHL, WECOR, SPOEL en SIZ. Hiernaast hebben wij onze eigen Trombosedienst (SRTB).

Met ruim 800 gemotiveerde medewerkers verzorgen wij onder andere bloedafname bij patiënten en analyseren wij patiëntenmateriaal in ons modern ingerichte laboratorium. Tevens verrichten wij een scala aan functieonderzoeken (onder andere ECG, Echo, Longfunctieonderzoek, Oogfoto, MRI en Botdichtheidmetingen) en onderhouden wij oproepsystemen voor chronisch zieken (bijvoorbeeld diabetes).


Telefoon: 076-5029366www.shl-groep.nl
e.vanaard@shl-groep.nl
Adresgegevens:
- -
- -

VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN
Er zijn geen vacatures die voldoen aan de door jou opgegeven filterinstellingen. Pas je filters aan om passende vacatures te vinden.

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Bloedonderzoek

Sonja (36) wist na de mavo alleen dat ze ‘iets met mensen' wilde gaan doen. 

Lees meer
Sonja Bazelmans

Een combi-opleiding voor Verzorgende IG en Maatschappelijke zorg?

Lees meer
Samen aan Zet