OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
Liesboslaan 2
4813 EC Breda

Telefoon:   0900 - 8122
info@thebe.nl
www.werkenbijthebe.nl
Volg ons via:
59 VACATURES IN: Thebe RSS

Werken met en voor mensen

Thebe gunt cliënten de hoogst haalbare kwaliteit van leven. Hun belang staat altijd voorop. Als zorgprofessional help je mensen waar nodig en stimuleer je ze waar dat mogelijk is. Werken bij Thebe betekent zoeken naar het optimale, ontdekken wat werkt. De kleine zelfstandige teams zijn de bouwstenen van onze krachtige organisatie. Je draagt verantwoordelijkheid en regelt samen met collega’s de alledaagse of specialistische zorg. Dit kan in een wijk of woonzorgcentrum. Door het brede pakket aan zorgdiensten in heel West- en Midden-Brabant kun je bij Thebe alle kanten op.

 

We werken vanuit verschillende visies die aansluiten op de leefomgeving en het ziektebeeld van de cliënt. Altijd in samenspraak, zoeken wij aansluiting bij iedere unieke wens en behoefte van thuiswonende cliënten, mensen met dementie, mensen met een lichamelijke beperking en zij die specialistische zorg behoeven. Wij houden ervan om oplossingen te bedenken en te creëren, want ieder mens is bijzonder.

NAAR BOVEN

LOCATIES:

Thebe

Thebe is in beweging en zet de schouders onder waardevolle zorg. Leren, verbeteren en ontwikkelen gaan bij ons hand in hand. Door mensgericht naar (complexe) ziektebeelden te kijken, ontdek je passende behandelmethoden waar de cliënt zich prettig bij voelt. De mens achter de problematiek staat centraal.

 

Regie ligt bij de cliënt

Ons doel is het bevorderen en behouden van de zelfstandigheid en het welbevinden van onze cliënten. Dit doen wij door hen, daar waar nodig en gewenst, professionele zorg en begeleiding te bieden die gericht is op zelfredzaamheid en hun leefomgeving. We bieden onze ondersteuning altijd in overleg met cliënten en waar nodig multidisciplinair. Dit alles zo veel mogelijk met dezelfde vertrouwde zorgverleners, met de juiste deskundigheid en passie.


Telefoon: 0900 - 8122www.werkenbijthebe.nl
info@thebe.nl
Adresgegevens:
Liesboslaan 6
4813 EC Breda

WERKEN BIJ

Contactpersoon:


BEKIJK DE VACATURES

Werken in een organisatie die kansen biedt

Bij Thebe kun je rekenen op een ruim pakket aan ondersteunende voorzieningen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een pakket met voordelen op het gebied van collectieve ziektekostenverzekering en pensioenfonds. Als zorgorganisatie in ontwikkelingen blijf je bij Thebe in beweging. Er wordt volop geïnvesteerd in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met onder meer zorggerichte e-learning modules krijg je de mogelijkheid om nieuwe handelingen eigen te maken. 


VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN
Er zijn geen vacatures die voldoen aan de door jou opgegeven filterinstellingen. Pas je filters aan om passende vacatures te vinden.

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Thuis- & Kraamzorg

Franka (51) wilde altijd kinderverpleegkundige worden. Ze volgde het mbo-V en werkte jaren op de kinderafdeling van een ziekenhuis.

Lees meer
Franka Janssen

Een combi-opleiding voor Verzorgende IG en Maatschappelijke zorg?

Lees meer
Samen aan Zet

NIEUWS

Uitreiking Stimuleringsf...

Tilburg, 16 juli 2014

Maar liefst 10 maatschappelijke projecten ontvingen vorige week een financiële bijdrage van het Stimuleringsfonds Thebe Extra. In totaal ontvingen de projecten samen ruim € 15.000. Het Stimuleringsfonds (in 2007 uit eigen middelen opgericht) ondersteunt initiatieven die een bijdrage leveren aan de sociale leefbaarheid in wijken en kleine kernen. Ook ingediende projecten die de zelfredzaamheid van individuen of groepen stimuleren, kunnen vaak op een financiële bijdrage rekenen. Mobiele moestuintjes Tijdens een feestelijke bijeenkomst ontvingen de vertegenwoordigers van de uitgekozen projec...

Lees meer

Thebe kiest voor continu...

Tilburg, 28 augustus 2013

Om ook in de toekomst goede zorg te kunnen garanderen, heeft zorgorganisatie Thebe besloten zijn organisatie aan te passen. De bezuinigingen van het kabinet op de zorg in combinatie met de relatief hoge ‘overhead’ bij Thebe leiden tot maatregelen die voornamelijk de ondersteunende diensten raken: per 1 september worden 145 medewerkers op die afdelingen boventallig verklaard. Thebe verwacht daarmee de zorg aan de cliënt te kunnen ontzien.

Lees meer

Uitreiking Thebe Extra S...

Tilburg, 25 juli 2013

Maar liefst 6 maatschappelijke projecten ontvingen begin juli een financiële op-steker uit het Stimuleringsfonds van Ledenvereniging Thebe Extra. Een record aantal in de vijf jaren dat dit sociale Stimuleringsfonds bestaat. In totaal ont-vingen de projecten deze keer ruim € 15.000. Door deze toekenning krijgen ini-tiatieven van ‘burgers die voor elkaar zorgen’ een extra duwtje in de rug.

Lees meer

Leden Thebe Extra samen ...

Tilburg, 10 juli 2013

Ledenvereniging Thebe Extra, die de welzijn- en zorgbelangen behartigt van ruim 110.000 huishoudens in Midden- en West-Brabant, wil zich op een eigentijdse manier organiseren. Via lokale afdelingen, dichter bij de mensen en met meer zeggenschap voor haar leden. De koerswijziging speelt in op de ingrijpende veranderingen en bezuinigingen op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Lees meer

Thebe