OVER DE ORGANISATIE


Adresgegevens:
Herman Gorterlaan 300
5644 SR Eindhoven

Telefoon:   0800 - 245 64 56
Fax: 040 - 293 35 99
info@vitalisgroep.nl
www.vitalisgroep.nl
33 VACATURES IN: Vitalis WoonZorg Groep RSS

De Vitalis WoonZorg Groep, een van de grotere werkgevers in Eindhoven, biedt voortdurend mogelijkheden in een inspirerende werkomgeving.

Werken met plezier bij Vitalis

Eigen keuzes maken, een eigen leven leiden, dat gaat ook op voor onze eigen medewerkers. Zoek jij een baan in de zorg?  Of liever parttime of als flexmedewerker? Vertel ons wat je talent is, hoeveel uren je wilt werken en op welke locatie.

Maak kennis met Vitalis, onze medewerkers en onze mogelijkheden voor jou: ga naar www.werkenbijvitalis.nl

Vitalis WoonZorg Groep is een woon-, zorg-, en behandelorganisatie die woon-, welzijns-, behandel- en zorgdiensten voor senioren levert in Eindhoven en in Heerlen. Vitalis heeft verpleeghuizen en woonzorgappartementen voor senioren waar vele vormen van zorg en diensten worden geleverd, met aandacht voor kunst en cultuur.


Bij de Vitalis WoonZorg Groep werken ongeveer 2.500 werknemers, die samen met meer dan 1.100 vrijwilligers dagelijks ondersteuning bieden aan meer dan 4.700 cliënten, zodat zij zelfstandig kunnen wonen of verblijven op de manier die hún voor ogen staat. Voor de zorg en zorgverlening hanteert de Vitalis WoonZorg Groep bovendien géén winstoogmerk. De winst uit de opbrengsten van de verhuur en verkoop van appartementen wordt geïnvesteerd in zorg.

NAAR BOVEN

LOCATIES:

Vitaal Flex

Vitaal Flex is een flexbureau dat haar medewerkers inzet bij alle verpleeghuizen en woonzorgcentra van de Vitalis Zorg Groep in Eindhoven.

Vitaal Flex richt zich daarbij op de inzet van medewerkers op flexibele basis. Medewerkers geven zelf hun beschikbaarheid aan via het webportaal van Vitaal Flex. Zij kunnen, afhankelijk van het aanbod van diensten, zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel men wil werken.

 

Vitaal Flex is een jong bedrijf met enthousiaste mensen, dat als missie heeft om voor haar medewerkers ‘zorg en werk in balans’ te brengen.

Medewerkers komen in dienst van Vitaal Flex B.V.


Telefoon: 040-2140060vitaalflex.nl
info@vitaalflex.nl
Adresgegevens:
Herman Gorterlaan 1
5644 SB Eindhoven

VACATURES

INLOGGEN

Gebruikersnaam
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

INLOGGEN

E-mailadres
 
Wachtwoord
 
ANNULEER INLOGGEN

AGENDA

Er zijn geen evenementen voor deze maand

UITGELICHT

Op bezoek

Carla (51) werkte zes jaar bij een bank. Toen ze kinderen kreeg, koos ze er voor om te stoppen.

Lees meer
Carla Jochems

Een combi-opleiding voor Verzorgende IG en Maatschappelijke zorg?

Lees meer
Samen aan Zet