Ik Zorg Welzijn Noord-Brabant

Wil jij persoonlijk advies over een opleiding of baan in zorg en welzijn in Noord-Brabant? Neem dan contact op met het Ik Zorg. Contactpunt. Of je nu herintreder, scholier of al werkzaam bent in de zorg, samen kijken we welke wegen je kunt bewandelen. 

Contact

Bel ons op 088-1444044.  We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:00

Stuur een e-mail naar ikzorg@transvorm.org 

Ik wil meer weten over werken en leren

Kom langs! Bezoek informatiebijeenkomsten over werken en leren in zorg en welzijn in Noord Brabant.

Woon je in de regio Eindhoven/De Kempen? Dan kun je ook via e-mail een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek: e.spooren@transvorm.org.

Ik wil weten of zorg en welzijn bij mij past

Denk je erover om een opleiding te volgen of aan de slag te gaan binnen zorg en welzijn? Maar wil je eerst checken of het bij je past? Met het programma 'Past de zorg bij jou?' in het Transvorm Talent Center onderzoek je waar je goed in bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Je krijgt voorbeelden van werkzaamheden en beroepen die bij jou passen. Ook krijg je tips die je op weg helpen bij het oriënteren in zorg en welzijn.

Heb je na het invullen nog vragen of wil je advies? Je mag ons altijd bellen via 088-1444044 (op werkdagen tussen 9:00 en 17:00) of mailen via ikzorg@transvorm.org.

Jouw sollicitatie

Weet je al wat je wilt doen binnen zorg en welzijn en ben je op zoek naar een baan of opleidingsplaats? Start dan direct met het programma 'Jouw sollicitatie'.  Hiermee kun je solliciteren bij een organisatie die deelneemt aan het Transvorm Talent Center (TTC).

Ik wil tegelijkertijd werken en leren 

Hier vind je opleidingsplaatsen in Noord-Brabant. Of bezoek een open dag van een mbo- of hbo-opleiding.

Ik wil gratis loopbaanadvies

Samen met een ervaren loopbaanadviseur sta je stil bij je situatie. Jullie kijken waar je goed in bent én hoe je dat kunt laten zien aan een werkgever. Ga naar https://www.sterkinjewerk.nl/ 

Ik zoek een baan

Op BrabantZorg.Net vind je veel vacatures in Brabant. Of ontdek vacatures in zorg en welzijn in de rest van Nederland.

Ontdek zorg en welzijn

Bekijk de site vol verhalen van medewerkers, informatie over beroepen en opleidingen en duizenden vacatures.

https://www.ontdekdezorg.nl