Bij ROC Tilburg kunnen onze studenten kiezen uit 134 opleidingen. Al die opleidingen hebben een eigen plek binnen één van onze 18 Scholen. Elke School en elke opleiding heeft eigen lokalen en docenten. Docenten kennen onze studenten bij naam en dat maakt ons onderwijs persoonlijk.

Een vak leren

Studenten leren bij ons een vak. Dat was zo en dat blijft zo. Maar de arbeidsmarkt wil dat ons onderwijs goed aansluit op de praktijk. Die praktijk verandert en ons onderwijs verandert mee. Daarom geven we onderwijs waarin onze studenten veel praktijkervaring opdoet. Ze krijgen met allerlei lesvormen te maken: theorielessen, praktijklessen, werkgroepen, projecten, stages…. We zijn er trots op dat op al onze scholen tal van activiteiten plaatsvinden die onze studenten helpen om het beroep waarvoor ze leren goed onder de knie te krijgen.

Samenwerken

We werken nauw samen met alle bedrijven en instellingen waar onze studenten stage lopen. We zitten zelfs regelmatig met veel bedrijven en instellingen om de tafel. Zo zijn onze studenten met hun diploma goed voorbereid op een baan.