KinderZorg Bijzonder logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De permanente zorg voor een kind met een beperking of verpleegkundige zorgvraag is voor ouders vaak intensief, maar ook dankbaar om zelf te kunnen doen. Echter zijn aan de belastbaarheid van ouders grenzen. De intensieve zorg combineren met werk, huishouden en de andere kinderen in het gezin kan het soms zwaar maken. KinderZorg Bijzonder kan en wil dan graag een uitkomst zijn; door ouders even op adem te laten komen, tijdelijk een gezin kunnen zijn zonder deze zorg en waardoor er extra aandacht gegeven kan worden aan de andere kinderen of aan elkaar. Voor veel ouders is dit noodzakelijk om daarna de intensieve zorg weer aan te kunnen.

In het KinderZorghuis biedt ons team zorg aan kinderen met een beperking of verpleegkundige zorgvraag van 0 t/m 18 jaar, met een uitloop naar 23 jaar. Wij hebben een verpleegkundig kinderdagverblijf, dagopvang, logeerhuis, kinderthuiszorg en bieden ambulante jeugdhulp.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Kenniscentrum

KinderZorghuis

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wij zijn een jonge, groeiende zorgorganisatie die heel dicht bij de cliënt staat. Wij zijn een jong hecht team, dat samen de organisatie draagt. De zorg die wij verlenen verandert vaak en je dient snel te kunnen schakelen. Ochtenden, avonden, vakantieperiodes en weekenden zijn bij ons het drukst. Wil jij ook ouders en/of verzorgers van een zorgintensief gezin ontlasten zodat zij even vrij zijn van zorgen, andere activiteiten kunnen ondernemen en even op adem kunnen komen? Solliciteer dan bij DeniseZorg/KinderZorg Bijzonder.

Vacatures KinderZorg Bijzonder ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 8 actuele vacatures van KinderZorg Bijzonder en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van KinderZorg Bijzonder? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft KinderZorg Bijzonder geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures KinderZorg Bijzonder ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft KinderZorg Bijzonder geen vrijwilliger vacatures open staan.