A Zorg

Als zorgverlener bieden wij persoonlijke aandacht en verhogen de levenskwaliteit van de cliënt. A Zorg vindt het van belang dat de cliënt eigen keuzes maakt en een zelfstandig leven kan leiden. A Zorg wil zorg leveren samen met mantelzorgers en familieleden die dicht bij de cliënt staan. Immers, de mensen rondom de cliënt kennen hem of haar het beste. Wij denken graag mee. Dat doen we met professionaliteit, betrokkenheid en oog op het geluk van de cliënt.

A Zorg is een kleine maar groeiende organisatie die op zoek is naar enthousiaste collega’s die graag willen bouwen aan de organisatie. Ons doel is om een middelgrote en degelijke zorgverlener te zijn in de regio Noord-Brabant.

Werken bij

Zorg is in eerste plaats een zaak van gevoel. Zonder wederzijdse vertrouwen en intrinsieke wilskracht is goede zorg niet mogelijk. Bij A Zorg staan de cliënten en de medewerkers sámen in het hart van de organisatie. Om kwalitatieve zorg te kunnen leveren én ontvangen is het noodzakelijk dat deze twee groepen betrokken zijn – het is geven en nemen. Het management van A Zorg neemt de taak op zich om een gezonde relatie te faciliteren en verder te versterken.

Contactpersoon

Meggie van der Weijde

Leren bij

Wij staan open voor mensen die hart hebben voor de zorg en dit ook wil leren zowel voor BOL en BBL-ers.

 

Contactpersoon

Meggie van der Weijde

Locaties

A Zorg

Le Havre 147
5627 SW  Eindhoven

Vacatures A Zorg

Bekijk de 7 actuele vacatures van A Zorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van A Zorg maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Le Havre 147
5627 SW
 Eindhoven