Actief Zorg logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Actief Zorg zet zich dagelijks in voor iedereen die thuis hulp kan gebruiken. Mensen kunnen bij ons terecht voor huishoudelijke ondersteuning, verzorging, verpleging, begeleiding en advies.

Wij zijn actief in een groot deel van Nederland. Ons doel is om een zo gelukkig mogelijk leven thuis mogelijk te maken voor al onze klanten. Daarom zijn wij niet alleen bezig met de hulp die iemand nodig heeft. We willen ook graag weten waar iemand gelukkig van wordt. Ons streven is om onze klanten in staat te stellen om de dingen te blijven doen die zij belangrijk vinden. Onze klanten bepalen zelf op welke manier wij kunnen ondersteunen, zodat zij zo lang en gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Bij alles wat we doen gaan we uit van de mogelijkheden en talenten van mensen. We willen dat mensen groeien en tot hun recht komen. Dit geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Actief Zorg heeft “Geluk Dichtbij” als uitgangspunt in haar werkwijze. De GELUK-waarden zijn de basis van de manier waarop onze medewerkers (samen)werken. Wij geloven dat tevreden medewerkers bijdragen aan gelukkigere klanten.

Wij leveren zorg met ons hart, ons hoofd en onze handen. Samen op weg naar geluk.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Actief Zorg Hoofdkantoor Waalwijk

Actief Zorg Vestiging Den Bosch

Actief Zorg Vestiging Bergen op Zoom

Actief Zorg Vestiging Breda

Actief Zorg Vestiging Eindhoven

Actief Zorg Vestiging Tilburg

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ons motto luidt: Geluk Dichtbij. Geluk Dichtbij betekent voor ons écht kijken waar iemand behoefte aan heeft en daarnaar handelen. We proberen zo een bijdrage te leveren aan het geluksgevoel van iedereen die met ons verbonden is. Dat geldt dus niet alleen voor onze klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers.

Gelukkige klanten en medewerkers zorgen voor groei en dat merken we. Bij Actief Zorg zetten we ons met 5.000 collega’s in voor onze ruim 22.000 klanten die thuis hulp kunnen gebruiken. Maar deze groei uit zich niet alleen in omvang. Als organisatie zien wij ontwikkeling als een veel belangrijkere groeifactor. Ontwikkeling op het gebied van menswaardige zorg. Ontwikkeling van onze collega’s in de vorm van opleidingen, coaching en trainingen. En ontwikkeling van onze klanten, zodat zij zo lang en gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Actief zorg streeft continu naar verbetering van de zorg. Scholing van medewerkers maakt daar een vast onderdeel van uit. Zo biedt Actief Zorg haar medewerkers een digitale leeromgeving aan voor scholing van de verpleegtechnische handelingen, naast de toetsing in de praktijk. Op die manier kan de medewerker leren wanneer het haar uit komt en bevorderen we samen de kwaliteit van de zorgverlening. Daarnaast bieden we reanimatietrainingen aan en is op dit moment de scholing ouderen mishandeling voor de huishoudelijke medewerkers actueel.

Ook hebben we regelmatig interne vacatures voor BBL opleidingen verzorgende IG en Verpleegkundige, door middel van een selectieprocedure kunnen medewerkers hiervoor in aanmerking komen. Samen met het ROC leiden we op deze manier onze medewerkers op tot beroepsbekwame zorgverleners.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Soms vinden onze zorgvragers het lastig om alleen boodschappen te doen of om een wandelingetje te maken. Een gezellig huisbezoek wordt vaak enorm op prijs gesteld. Actief Zorg onderkent het belang van samenwerking met vrijwilligers en werkt daarom samen met vrijwilligersorganisaties. Heb je interesse om vrijwilligerswerk  te doen, dan kunnen we je in contact brengen met een vrijwilligersorganisatie.

Contactpersoon

Vacatures Actief Zorg ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 139 actuele vacatures van Actief Zorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Actief Zorg? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Actief Zorg geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Actief Zorg ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Actief Zorg geen vrijwilliger vacatures open staan.