Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Actief Zorg is een jong bedrijf wat inmiddels uitgegroeid is tot een volwaardige thuiszorgorganisatie. Met ons hoofdkantoor in Waalwijk en regiokantoren in Tilburg, Den Bosch en Eindhoven, leveren wij thuiszorg in heel Midden-Brabant. Als jij het belangrijk vindt om plezier te hebben in je werk, graag meedenkt, verantwoordelijkheid neemt en geniet van zelfstandigheid en vrijheid, past Actief Zorg misschien bij jou!

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Actief Zorg B.V.

Vestiging Bergen op Zoom

Vestiging Breda

Vestiging Eindhoven

Van den Dool Zorg & Begeleiding

Vestiging Tilburg

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werk je graag zelfstandig? Denk je automatisch mee met een organisatie in ontwikkeling? Vind je het belangrijk om plezier in je werk te hebben en geef je klanten graag de aandacht die ze verdienen? Dan pas je goed bij Actief Zorg, maar dan net even anders!

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Actief zorg streeft continu naar verbetering van de zorg. Scholing van medewerkers maakt daar een vast onderdeel van uit. Zo biedt Actief Zorg haar medewerkers een digitale leeromgeving aan voor scholing van de verpleegtechnische handelingen, naast de toetsing in de praktijk. Op die manier kan de medewerker leren wanneer het haar uit komt en bevorderen we samen de kwaliteit van de zorgverlening. Daarnaast bieden we reanimatietrainingen aan en is op dit moment de scholing ouderen mishandeling voor de huishoudelijke medewerkers actueel.

Ook hebben we regelmatig interne vacatures voor BBL opleidingen verzorgende IG en Verpleegkundige, door middel van een selectieprocedure kunnen medewerkers hiervoor in aanmerking komen. Samen met het ROC leiden we op deze manier onze medewerkers op tot beroepsbekwame zorgverleners.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Soms vinden onze zorgvragers het lastig om alleen boodschappen te doen of om een wandelingetje te maken. Een gezellig huisbezoek wordt vaak enorm op prijs gesteld. Actief Zorg onderkent het belang van samenwerking met vrijwilligers en werkt daarom samen met vrijwilligersorganisaties. Heb je interesse om vrijwilligerswerk  te doen, dan kunnen we je in contact brengen met een vrijwilligersorganisatie.

Contactpersoon

|

Er zijn geen vacatures voor Actief Zorg B.V..