Action Kids logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Action Kids is een kleine, groeiende organisatie in de jeugdzorg waar we momenteel aan 100 kinderen zorg bieden met drie diensten: ambulante begeleiding, logeerweekenden en midweken in de schoolvakanties. Er is een kantoor in Best.

Voor de logeerweekenden en midweken hebben we onze vaste accommodaties in Zuid-Holland en Noord-Brabant. Momenteel werken er 16 vaste medewerkers en hebben we vaak een aantal stagiaires. 

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Action Kids

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

ActionKids biedt professionele jeugdzorg thuis in het gezin en/of tijdens logeerweekenden / midweken. Het is een zeer afwisselde uitdagende baan waarin je veel kunt betekenen in de groei en ontwikkeling van de jeugdige. Je werkt met vooropgestelde doelen en we streven naar een onvergetelijke tijd bij Action Kids waarin de jeugdige mag zijn wie hij is. Je werkt in weekenden een hele reeks uren zodat je lekker door de week veel vrij kunt zijn. Wanneer je ambulant begeleidt kom je na schooltijden door de weeks in het gezin. Een baan voor iemand die van flexibiliteit, creativiteit en uitdagingen houdt.

Contactpersoon

Vacatures Action Kids ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Action Kids? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Action Kids geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Action Kids ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Action Kids geen vrijwilliger vacatures open staan.