Amaliazorg

Een warme organisatie met aandacht voor elkaar

Amaliazorg is een fijnschalige zorgorganisatie met vijf woonzorgcentra in Asten, Mariaheide, Oirschot en Oisterwijk. We zijn gespecialiseerd in belevingsgericht groepswonen voor mensen met dementie. Wij staan bekend als een warme organisatie waar aandacht is voor elkaar. Dat horen we vaak. En zo gaan collega’s ook echt onderling met elkaar om. Jij kunt daar binnenkort onderdeel van worden en dit zelf ervaren. 

Samen leven kleur geven

Wij zijn er als Amaliazorg van overtuigd dat een betekenisvolle dag een belangrijke basis is voor de kwaliteit van leven. We geloven dat dit voor iedereen mogelijk is. Dat is waar we bij Amaliazorg elke dag mee bezig zijn. Dit doen we door samen kleur te geven aan het leven van de bewoners door belevingsgericht te werken. Dit betekent dat zorg, welzijn en wonen voor elke bewoner uniek is en afgestemd op de persoonlijke levensgeschiedenis, gewoontes en behoeften. Elke dag kijken we hoe dit het beste ingevuld kan worden. Amalia-breed zetten ruim 500 betrokken medewerkers en ongeveer 200 vrijwilligers zich hiervoor in. 

Maar hoe geef je kleur? Dat kan al met een klein gebaar waardoor je een glimlach op het gezicht van een bewoner tovert of waardoor je een bewoner ziet genieten. Het heeft te maken met warme aandacht, zinvolle bezigheden, thuis voelen, jezelf kunnen zijn, erkenning krijgen en van betekenis zijn. Daar willen we om bekend staan. Ga op zoek naar wat of wie het leven van een bewoner kleur geeft. We willen ook jouw werk kleur geven. Laat ons weten wat jouw werk kleur geeft en bespreek dit ook met je collega's. Want jouw werkgeluk vertaalt zich door in het welzijn van de bewoners.

Werken bij

Werken bij Amaliazorg. Zo leuk dat je vergeet dat je aan 't werk bent!

Amaliazorg is een organisatie die volop in beweging is. De ontwikkelingen in de zorg staan nooit stil. We zoeken voor nu en de toekomst medewerkers die met ons meebewegen en meedenken. Enthousiaste mensen die belevingsgericht werken in de genen hebben zitten. Naast een leuke baan bieden we volop scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden. En, typisch Amaliazorg; we doen het samen.

Jouw werkgeluk

Binnen Amaliazorg staat samen het leven kleur geven voorop. We willen ook jouw werk kleur geven. Daarom hebben we aandacht voor jouw wensen, behoeftes en ambities. We zijn ervan overtuigd dat jouw werkgeluk zich doorvertaald in het geluk van onze bewoners. Werken bij Amaliazorg. Zo leuk dat je vergeet dat je aan 't werk bent!

Je werkhouding

Binnen Amaliazorg staat belevingsgericht werken voorop. Dit vraagt om een bepaalde instelling, gedrag en wijze van omgaan met bewoners, mantelzorgers, collega’s en vrijwilligers. Deze werkhouding komt niet uit de lucht vallen. Je bent je bewust van je handelen en de invloed die dat heeft op het welbevinden van de bewoners, mantelzorgers, je collega’s en vrijwilligers. Jij krijgt ruimte om ideeën in te brengen en te verwezenlijken. Zo komt belevingsgericht werken goed tot zijn recht. We zijn ervan overtuigd dat dit resulteert in meer werkgeluk. Dat vertaalt zich weer door in het geluk van onze bewoners. Zo breng jij dat typische Amaliagevoel over in je werkwijze. Dat vinden we belangrijk.

Leren bij

Amaliazorg vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich blijven ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat dit noodzakelijk is voor de medewerker van de toekomst. Flexibiliteit, van meerdere markten thuis zijn; het biedt gewoonweg meer kansen in de veranderende zorg. Daarnaast is het ook leuk om jezelf te ontplooien. Je kunt veel meer dan je denkt! Wij hebben een gedegen scholingsplan en bieden je volop ontwikkelmogelijkheden.

Wij zijn ervan overtuigd dat jouw persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling van je team waarin je werkt en het doorontwikkelen van je vakkennis bijdraagt aan jouw werkgeluk. En dat vertaalt zich weer door in het welzijn van de bewoners. Daarom leren en verbeteren we bij Amaliazorg elke dag ‘van en met elkaar’. We werken hard om leren en verbeteren te bevorderen en daarmee de talenten van medewerkers, teams en vrijwilligers te stimuleren.

Vrijwilligers bij

Een koekje bij de koffie is voor veel Nederlanders onmisbaar. Net zo onmisbaar zijn vrijwilligers voor Amaliazorg. Dankzij de inzet van vrijwilligers is er meer tijd en aandacht voor onze bewoners. Voor onze bewoners ben jij het koekje bij de koffie! 

Maar ook voor jou als vrijwilliger levert een kopje koffie drinken met onze bewoners veel op. We horen regelmatig dat het een zinvolle tijdsbesteding is en dat vrijwilligers er energie van krijgen. Kortom, het kleurt hun leven. Dus wanneer kom jij een kopje koffie drinken met onze bewoners? Of een activiteit ondernemen?

De vrijwilligers verrichten zeer uiteenlopende taken. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling maken, een keer gezellig naar het dorp, helpen bij activiteiten, het onderhouden van de tuin enzovoorts.

Wij vinden het belangrijk dat de werkzaamheden passen bij jouw kwaliteiten en mogelijkheden. Het aantal uren en de tijden zijn flexibel in te vullen. Of het nu een dagdeel in de week is of één uurtje in de maand. Onze bewoners zijn er erg blij mee dat jij tijd vrij wilt maken.

Locaties

Amaliazorg

Koestraat 37
5688 AG  Oirschot

Blijendaal

Nieuwstraat 28
5688 BE  Oirschot

Catharinenberg

Poirterstraat 3
5601 BG  Oisterwijk

Hof van Bluyssen

Wilhelminastraat 27
5721 KG  Asten

Kempenhaeve

Koestraat 37
5688 AG  Oirschot

Van Haarenstaete

Pastoor van Haarenstraat 44
5464 VH  Mariaheide
Webclip afbeelding

Vacatures Amaliazorg

Bekijk de 31 actuele vacatures van Amaliazorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Amaliazorg maak dan een vacature-alert aan.