Wij vragen

Wilt u een inspirerende, zinvolle en leuke uitdaging? Word dan vrijwilliger bij Amaliazorg.

Voor onze locatie Catharinenberg zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Wie: club van “vier” met groene vingers

Waar: in de patiotuin en park

Wanneer: in overleg en wanneer het noodzakelijk is, op afgesproken tijd

Werkzaamheden: Catharinenberg heeft een park, borders rond het huis en een patiotuin. In voorjaar en zomer zoeken wij tuinierders die ons willen helpen en de medewerker tuin ondersteunen bij het onderhoud zoals planten zomergoed, borders schoffelen, lichte snoeiwerkzaamheden, gras maaien enz. Dat wat nodig is voor een aangename tuin.

Wie: begeleid(st)er duo-fiets

Waar: in Oisterwijk en omgeving, in overleg met bewoner

Wanneer: tijd en duur in overleg

Werkzaamheden: samen met bewoners van het verpleeghuis/bezoeker dagactiviteiten fietsen in de omgeving al dan niet met tussenstop. De duo-fiets heeft trapondersteuning. Instructie en proeffietsen vooraf.

Verder hebben wij extra handjes en aandacht voor de bewoner(s) in de huiskamers en bij de dagactiviteiten nodig, zowel overdag als ’s avonds en in het weekend. Denk daarbij aan:

  • het helpen bij ontspanningsmiddagen of -avonden;
  • het bezoeken van cliënten;
  • het helpen bij koffie en/of thee schenken;
  • het helpen bij activiteiten (bv. wandelen in de tuinen, spelletjes, voorlezen, muzikale activiteiten);
  • het per auto vervoeren van cliënten;
  • het helpen bij het onderhouden van het aquarium, de tuin etc.


Ons aanbod

-

Vrijwilligers zijn verzekerd via Amaliazorg.

Interesse?

Amaliazorg biedt zorg-, welzijns- en woondiensten aan hulpbehoevende ouderen in vijf woonzorgcentra. Kempenhaeve en Blijendaal in Oirschot, Catharinenberg in Oisterwijk, Hof van Bluyssen in Asten en Van Haarenstaete in Mariaheide. Circa 500 betrokken medewerkers en 230 vrijwilligers zetten zich in om onze cliënten een warm welkom te bieden. We zijn gespecialiseerd in uniek, comfortabel kleinschalig wonen en onderscheiden ons door op een zeer belevingsgerichte manier met de cliënt bezig te zijn. We gaan flexibel om met veranderingen in de zorg, werken samen en denken in mogelijkheden.

Amaliazorg vindt het belangrijk dat de werkzaamheden passen bij jouw kwaliteiten en de mogelijkheden. Daarom bespreken we samen met jou de inhoud van de werkzaamheden en word je natuurlijk ingewerkt en krijg je alle informatie die je nodig hebt om je taken uit te kunnen voeren. Mocht het nodig zijn, dan krijg je scholing over zaken die je tegenkomt bij de uitvoering van het werk.

sollicitaties@amaliazorg.nl