Amarant logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Amarant is de grootste zorgwerkgever in Noord-Brabant. Als je bij ons werkt, help je mensen hun mogelijkheden te benutten, mag je ideeën aandragen en blijf je jezelf ontwikkelen. Daarom liggen er bij ons ontelbaar veel mogelijkheden voor jouw ideale baan! Op ruim 400 locaties helpen we mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel. En daarnaast hebben we natuurlijk ook mooie banen buiten de zorg. Bij ons kun je vinden wat jij zoekt!

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Amarant

Alphen

Baarle-Nassau

Bavel

Bergen op Zoom

Best

Bladel

Boxtel

Breda

Chaam

Den Bosch

Diessen

Dongen

Dorst

Eindhoven

Etten-Leur

Gemert

Gilze

Goirle

Haghorst

Helmond

Hilvarenbeek

Lage Mierde

Loon op Zand

Middelbeers

Moergestel

Oisterwijk

Oosterhout

Oss

Oud Gastel

Oudenbosch

Prinsenbeek

Putte (NB)

Regio Midden Brabant

Regio Midden en West Brabant

Regio Midden en Zuid Oost Brabant

Regio Midden, West en Oost Brabant

Regio Noord Brabant

Regio West Brabant

Regio Zuidoost Brabant

Reusel

Riel

Rijen

Rijsbergen

Roosendaal

Teteringen

Tilburg

Udenhout

Ulvenhout

Veldhoven

Waalre

Waalwijk

Zeeland (NB)

Zundert

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil jij aan de slag bij ons? Voor sollicitaties en vragen over werken bij de Amarant kun je terecht bij Amarant Werkt, het Werving & Selectie bureau van Amarant. Direct reageren op een vacature kan natuurlijk ook. Solliciteren kan alleen via de sollicitatielink onderaan de vacature.

Vacatures
De actuele vacatures binnen Amarant vind je op deze website en onze eigen website www.werkenbijamarant.nl. Wil je niet zelf iedere week alle vacatures doorspitten? Meld je dan aan voor onze Email Vacature Service. Via de Email Vacature Service maak je een persoonlijk profiel aan op onze website. Als er binnen Amarant een vacature vrij komt welke voldoet aan jouw profiel ontvang je deze automatisch per e-mail. Inschrijven voor de Email Vacature Service is gratis en kun je doen op http://www.werkenbijamarant.nl/e-mail-vacature-service 

Flexwerk
Naast een vaste functie binnen  Amarant kun je ook als flexmedewerker aan de slag. Als flexmedewerker werk je op basis van een 0-urencontract op verschillende voorzieningen binnen Amarant. Een mooie mogelijkheid om kennis te maken met het brede werkveld dat Amarant te bieden heeft. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met de consulenten van onze Flexbureau's. Wil je echt aan de slag als flexmedewerker hou dan ons vacatureaanbod in de gaten om te reageren.

Opleidingseisen
Als je wilt werken binnen Amarant stellen we een aantal eisen aan je. Zo moet je in het bezit zijn van een diploma in de zorg. Hieronder kun je lezen welke opleidingseis we per functie stellen:

  • Huishoudelijk medewerker B: relevante opleiding op MBO niveau 2
  • Begeleider wonen/dagbesteding: relevante opleiding op MBO niveau 3 of 4
  •  Persoonlijk begeleider wonen/dagbesteding: relevante opleiding op MBO niveau 4 of HBO 

Voldoe je niet aan bovenstaande opleidingseisen maar wil je wel graag aan de slag binnen de gehandicaptenzorg? Dan is ons BBL-opleidingstraject "Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ)" wellicht iets voor jou! Meer informatie hierover kun je vinden onder "Leren bij".

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Kiezen voor een opleiding bij Amarant  is kiezen voor een leerweg, waar naast deskundige begeleiding het zelflerend vermogen van de student voorop staat en gestimuleerd wordt. Als werkgever bieden wij de grote lijnen aan, maar als student geef jezelf invulling aan je leerweg.

Je kunt als medewerker in dienst van Amarant komen en zo je beroepspraktijkvorming doen. We hebben het dan over een Beroepsbegeleideinde Leerweg (BBL).  Het theoretisch gedeelte van je opleiding volg je via het ROC Midden-Brabant of het ROC Vitalis. Dit is één dag per week, de rest van je werkweek sta je met twee benen in de praktijk. Vanaf de eerste dag werk je met cliënten.

Je kunt ook een Beroeps Opleidende Leerweg  (BOL) volgen als je als student aangemeld bent bij een ROC, of als je een HBO opleiding volgt. Afhankelijk van de school waar je je opleiding volgt, solliciteer je naar een BPV-plek óf je school regelt plaatsen voor beroepspraktijkvorming met allerlei zorgorganisaties. Amarant is er daar één van.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Amarant heeft vrijwilligerswerk:

  • In de woonsituatie
  • Extra aandacht in de vorm van een praatje, wandelen, winkelen, voorlezen enz.
  • Bij de dagbesteding ondersteuning bij allerlei activiteiten
  • Extra hulp bij zwemmen, muziek, de kinderboerderij enz.
  • Bij de vrijetijdsbesteding: leiden van een soos, paardrijden, drumband, biljarten, tuinieren, kookactiviteiten, musicals. Maar ook bij de jaarlijks terugkerende activiteiten zoals vakanties en evenementen als carnaval, Amarant festival enz.
  • Ondersteuning in een speelotheek, diverse cursussen, hulp bij computeren

Als je bij Amarant vrijwilligerswerk gaat doen, krijg je een korte introductie en begeleiding. Je leert hoe je in verschillende situaties met cliënten omgaat. De tijd die je kwijt bent aan vrijwilligerswerk kan variëren van enkele uren in de maand tot een aantal dagen per week. Aan jou de keuze.

Contactpersoon

Vacatures Amarant ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 67 actuele vacatures van Amarant en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Amarant? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Amarant geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Amarant ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Amarant geen vrijwilliger vacatures open staan.