Amare Zorgcoaching B.V. logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Amare Zorgcoaching is een middelgrote specialistische instelling voor kind, jeugd, volwassenen en gezin. Tevens bieden wij ook behandeling, diagnostisch onderzoek, trainingen etc. Onze doelgroep bestaat vooral uit cliënten met autisme, gedragsproblematiek, ontwikkelingsproblematiek, ADHD, (licht) verstandelijke beperking, NAH etc. Maar ook andere zorgvragen sluiten we niet uit! Hiernaast bieden we ook huishoudelijke zorg en thuiszorg zoals persoonlijke verzorging en verpleging.

Wij gaan uit van de vraag van onze cliënt waarbij de regie zoveel mogelijk ligt bij de cliënt en diens netwerk zelf. Amare Zorgcoaching biedt verschillende vormen van zorg, begeleiding en behandeling die optimaal passen bij de behoefte van de client.

Zorg op maat betekent bij Amare o.a. dat onze client bij alle vormen van zorg, begeleiding en behandeling inspraak heeft op welke tijden en dagen hij/zij graag hulp zou willen, welke ambulant hulpverlener er komt en aan welke doelen er zal worden gewerkt.

Amare heeft geen wachtlijst omdat wij vinden dat we snel en adequaat aan de vraag van onze client moeten kunnen voldoen. Wij zijn transparant in wat we doen en hoe we dat doen, omdat wij vinden dat dit zo hoort. Onze cliënten hebben altijd inzage in hun eigen dossier via ons Electronisch Clientdossier Caren Zorgt ( ECD ONS van Nedap Healthcare) en kunnen via dit dossier ook direct contact opnemen met het zorgteam. Rapporteren doen we via de tablet samen met de client. Wel zo prettig en transparant!

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Amare Zorgcoaching B.V.

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Amare Zorgcoaching is een sterk groeiende en solide organisatie. Door deze groei is er momenteel vraag naar leuke, betrokken en deskundige collega’s voor diverse functies. (specialistisch ambulante hulpverlening, woonbegeleiding en activiteitenbegeleiders/logeermedewerkers)

Binnen Amare kom je in een deskundig maar vooral betrokken en gezellig team. Er is voldoende aandacht voor scholing/training en natuurlijk de informele teamuitjes en vrijdagmiddagborrels.

Wij staan voor de cliënten en verwachten ook enige flexibiliteit van onze medewerkers. Daarnaast vinden wij de balans tussen werk en privé zeker zo belangrijk. Om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen voorzien wij onze medewerkers van ipad en mobiele telefoon.

Kennismaken? Kom gerust eens vrijblijvend koffie drinken!

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Amare Zorg staat altijd open voor gemotiveerde collega’s en wil hierin ook kansen geven om binnen de organisatie door te groeien.

Vacatures Amare Zorgcoaching B.V. ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 18 actuele vacatures van Amare Zorgcoaching B.V. en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Amare Zorgcoaching B.V.? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Amare Zorgcoaching B.V. geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Amare Zorgcoaching B.V. ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Amare Zorgcoaching B.V. geen vrijwilliger vacatures open staan.