Anna voor Zorg

Anna voor Zorg is als hoofdvestiging gevestigd in Bosschenhoofd en heeft nog een nevenvestiging in Spijkenisse. Vanuit deze vestigingen leveren wij routes van +/-5 uur in de ochtend en/of in de avond, in Roosendaal, Bergen op Zoom, Spijkenisse en de dorpen tussen Etten-Leur en Roosendaal. In totaal werken er 56 mensen waarvan 48 zorgverleners in de niveaus 2 t/m 6 en zijn er +/- 250 zorgvragers.

Anna voor Zorg is voor de toekomst ambitieus. Wij streven excellente zorg en dienstverlening na aan alle doelgroepen vanuit de kernwaarden: hoogwaardig, menswaardig en besluitvaardig. Wij willen voor deze zorgvragers de beste keus zijn. Dit heeft betrekking op de zorginhoudelijke kwaliteit, maar ook op de nieuwe manieren van werken en dus de mate waarin Anna voor Zorg in staat is om de regie bij de zorgvragers en hun naasten te laten.  

Onze Missie
Onze missie is een belofte aan zorgvragers en een opdracht aan allen die bij Anna voor Zorg werken. Het geeft aan dat wij de zorgvragers, die een beroep doen op Anna voor Zorg, zo goed mogelijk ondersteunen bij het behouden en verbeteren van hun gezondheid en welzijn met extra aandacht aan het zo lang als mogelijk veilig thuis blijven wonen. Als verbeteren van kwaliteit van leven niet meer mogelijk is, ondersteunen wij de zorgvragers bij het behouden hiervan. 

Anna voor Zorg staat voor zorg thuis aan kwetsbare ouderen en voor mensen, jong en oud, met een complexe zorgvraag. 

Onze Kernwaarden zijn: Servicegericht, betrokken, flexibel en vakbekwaam.

Onze visie
“Anna voor Zorg” wil haar zorgvragers ondersteunen bij:

  • De regie in eigen leven en zorg; 
  • Ondersteuning en hulp waar nodig;
  • Direct en doelmatig, geen wachttijden;
  • Mantelzorgers, familie en vrienden doen ertoe;
  • Wij zijn betrokken bij de zorg, die van een kwalitatief hoog niveau is.

Werken bij

Anna voor Zorg werkt met korte lijntjes er is een twee koppige directie, een management team en de zorgteams. 

Anna voor Zorg werkt met kleine zelforganiserende zorgteams. Iedereen in het team is belangrijk en heeft gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg dat geleverd wordt aan de zorgvragers. Het zijn kleine teams van +/- 10 zorgverleners waarin een wijkverpleegkundige zit, aangevuld met verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden.

Binnen Anna voor Zorg is plaats voor iedereen. Wij hebben werkgelegenheid voor zorgverleners die conform het CAO werken met een 0 t/m 36 uur contract en voor zorgverleners die vanwege hun thuissituatie, hun werkdagen en tijden zelf zouden willen invullen. Dit laatste ook compleet conform CAO.

Leren bij

Anna voor zorg is een erkend leer bedrijf en werkt nauw samen met opleidingsinstituten in de regio.

Bij Anna voor Zorg kun je terecht met ieder zorg gerelateerd diploma van niveau 2 t/m 6. Wij geven iedereen de mogelijkheid tot groeien. Dit kan zijn naar een hoger niveau in de zorg, maar ook naar andere posities binnen de organisatie. Wij motiveren iedereen om scholing te genieten en dit kan in de vorm van BBL of BOL genoten worden.

Vrijwilligers bij

Locaties

Anna voor Zorg

Pastoor van Breugelstraat 106-110
4744 AE  Bosschenhoofd

Anna voor Zorg locatie Spijkenisse

Ruwaard van Puttenweg 500
3201 GZ  Spijkenisse

Vacatures Anna voor Zorg

Bekijk de 14 actuele vacatures van Anna voor Zorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Anna voor Zorg maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Pastoor van Breugelstraat 106 -110
4744 AE
 Bosschenhoofd