Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Per 1 januari 2015 zijn alle thuiszorgactiviteiten van Archipel overgegaan naar een nieuw bedrijf, Archipel Thuis. Teams werken zelfsturend. Ieder team heeft een eigen wijkverpleegkundige. Archipel Thuis richt zich primair op thuiszorgactiviteiten in Eindhoven, Nuenen, Best en Son & Breugel.

De meeste mensen willen het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen in hun eigen, vertrouwde omgeving. Archipel Thuis maakt dit mogelijk. De zelfstandige wijkteams bestaan uit enthousiaste medewerkers die thuiszorg leveren zoals persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding. Er zijn ruim 200 medewerkers in dienst verdeeld over 15 teams in Eindhoven, Son en Breugel, Nuenen en Best.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Archipel Thuis BV

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Als jij ook vindt dat alleen écht en welgemeend contact de basis is voor een goede zorg- en dienstverlening, en jij in staat bent om zelfsturend te werken, dan hoor jij bij Archipel Thuis! Je creëert een omgeving waar binnen de cliënt zijn dagelijkse leven kan inrichten zoals hij dat gewend is. Jij kunt degene zijn die op een energieke, actieve en respectvolle manier de zorg aan huis levert.

Contactpersoon

|

Er zijn geen vacatures voor Archipel Thuis BV.