Wij vragen

Vrijwilliger Gymgroep Dagbesteding Akkers - Nuenen

Samen met een medewerker Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO) begeleid je de gymgroep. Je helpt mee om de spullen klaar zetten, je haalt en brengt de bewoners van en naar de afdeling. Naast het stimuleren en enthousiasmeren van de bewoners doe je zelf ook actief mee met de oefeningen. Ben jij sportief, geduldig en heb je affiniteit met onze doelgroep en kun jij goed zelfstandig werken? Reageer dan snel en werk niet alleen aan de gezondheid van onze bewoners maar ook die van jezelf!

Wat bieden wij?
Wij bieden je een vergoeding reiskosten, attentieregeling, een WA- en ongevallenverzekering, een vrijwilligersovereenkomst en een aanbod van workshops en trainingen speciaal voor onze vrijwilligers. Daarnaast kan je gebruik maken van de vele online trainingen van Goodhabitz.

Werktijden
1 x 3 uur per week op dinsdag, de gymgroep is van 14:00 – 15:30.

De locatie
De Akkers is een woonzorgcentrum voor ouderen in het centrum van Nuenen. Binnen de Akkers wonen voornamelijk bewoners die een vorm van dementie hebben, daarnaast een klein deel bewoners met een lichamelijke aandoening. In 2017 is het pand van de Akkers geheel gerenoveerd.

De Akkers heeft als filosofie “cliënt in regie”. Dit houdt in dat we uitgaan van de eigen kracht van onze bewoners en ze daarin ook zoveel mogelijk keuzevrijheid bieden. We willen weten wie onze bewoners zijn en wat hun achtergrond is. Gepersonaliseerde aandacht voor elke cliënt.

Overige informatie of direct reageren?
Voor meer informatie, of om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek, kun je contact opnemen met Annemieke Ridder, bereikbaar via 06-10215213. Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten bij de informatiebalie zodat je teruggebeld kunt worden. Uiteraard kun je ook direct reageren.

Vorige Volgende