Wij vragen

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?

Cliënten kunnen overdag in de woonkeukens verblijven voor het ontbijt, een koffiemoment, lunch en avondeten. Er wordt dagelijks vers gekookt voor 24 personen. Als vrijwilligers drink je een kopje koffie met cliënten, maak je een praatje en ondersteun je de medewerker bij het bereiden van (een deel) van de maaltijd. Uiteraard help je bij het dekken van de tafel, afruimen en afwassen. Ben je meer van iets lekkers bakken of een pan soep maken, dan is dat ook mogelijk. Ben je geduldig, werk je hygiënisch, sociaal, gastvrij en kun je je inleven in ouderen met dementie? Dan zoeken wij jou!


Over de locatie:

De Akkers is een woonzorgcentrum voor ouderen in het centrum van Nuenen. Binnen de Akkers wonen voornamelijk bewoners die een vorm van dementie hebben, daarnaast een klein deel bewoners met een lichamelijke aandoening. In 2017 is het pand van de Akkers geheel gerenoveerd.

Alle Archipellocaties hebbenals filosofie “cliënt in regie”. Dit houdt in dat we uitgaan van de eigen kracht van onze bewoners en ze daarin ook zoveel mogelijk keuzevrijheid bieden. We willen weten wie onze bewoners zijn en wat hun achtergrond is. Gepersonaliseerde aandacht voor elke cliënt is van groot belang.

Ons aanbod

Wat wij bieden:

Wij bieden je een vergoeding reiskosten, een persoonlijke WA- en ongevallenverzekering, een vrijwilligersovereenkomst met daarin alle gemaakte afspraken en, indien nodig, bijscholing(en). De werkdagen en tijden in overleg.

Dáárom kiest je voor Archipel

  • Al jarenlang bieden wij verschillende vormen van zorg, wonen en welzijn aan, passend bij de wensen van onze cliënten, in de regio Eindhoven;
  • Wij werken vanuit de overtuiging dat cliënten het gelukkigst zijn wanneer ze zoveel mogelijk eigen regie blijven houden. En zetten ons, samen met de familie van cliënten, in om dit te realiseren;
  • Ook medewerkers krijgen eigen regie, onder andere in de vorm van zelfsturende teams en scholing.

Interesse?

Interesse?

Voor meer informatie, of om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek, kun je contact opnemen met Denise van der Stelt, coördinator vrijwilligerswerk, bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag en vrijdag (om de week) via 06 83296331 of mailen via Denise.van.der.stelt@archipelzorggroep.nl. Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten bij de informatiebalie zodat je teruggebeld kunt worden. Uiteraard kun je ook direct reageren.  

Vorige Volgende