Wij vragen

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?

Voor de activiteit zwemmen zijn we op zoek naar ondersteuning bij het begeleiden van deelnemers van, naar en tijdens de zwemactiviteit. Dit doe je met ondersteuning van een beroepskracht en samen met andere vrijwilligers. Heb jij affiniteit met (dementerende) senioren, spreek en schrijf je goed Nederlands en ben je bereid om wekelijks aanwezig te zijn? Dan zoeken wij jou!


Over de locatie:

ABC-Staete in het centrum van Son en Breugel bestaat uit Acacia-, Berken- en Cederstaete. Berkenstaete vormt het hart. In alle locaties van Archipel wordt er gewerkt vanuit de visie dat de cliënt zélf de regie heeft over hoe hij zijn leven inricht. In gezamenlijk overleg wordt bekeken welke zorg nodig is en past bij de leefwijze van de cliënt.

Ons aanbod

Wat wij bieden:

Wij bieden je een vergoeding reiskosten, een persoonlijke WA- en ongevallenverzekering, een vrijwilligersovereenkomst met daarin alle gemaakte afspraken en, indien nodig, bijscholing(en). De werktijden zijn in de ochtend van 09:15 tot 12:15 uur of middag van 13:15 tot 16:15 uur. De dag is in overleg.

Dáárom kiest je voor Archipel

  • Al jarenlang bieden wij verschillende vormen van zorg, wonen en welzijn aan, passend bij de wensen van onze cliënten, in de regio Eindhoven;
  • Wij werken vanuit de overtuiging dat cliënten het gelukkigst zijn wanneer ze zoveel mogelijk eigen regie blijven houden. En zetten ons, samen met de familie van cliënten, in om dit te realiseren;
  • Ook medewerkers krijgen eigen regie, onder andere in de vorm van zelfsturende teams en scholing.

Interesse?

Interesse?

Voor meer informatie, of om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek, kun je contact opnemen met Heidi de Kok, te bereiken via telefoonnummer 06-10403704. Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten bij de infobalie zodat je teruggebeld kunt worden. Uiteraard kun je ook direct reageren.

Vorige Volgende