Wij vragen

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?

Wij zoeken verjonging voor onze groep vrijwilligers die in toerbeurten op zaterdag de bewoners van Berkenstaete begeleiden/ ophalen voor hun geloofsbeleving tijdens oecumenische vieringen.
We halen de deelnemers op van de diverse (gesloten) afdelingen en brengen hen naar het atrium alwaar we hierna gezamenlijk de viering bijwonen. Na afloop worden de bewoners weer terug begeleid naar hun woning en drinken we nog even gezamenlijk een kop koffie/ thee na met alle vrijwilligers. Heb jij affiniteit met het geloof, onze doelgroep en ben je geduldig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werktijden:
Een keer per maand op zaterdag van 15:45 uur tot 18:15 uur.


Over de locatie:

ABC-Staete in het centrum van Son en Breugel bestaat uit Acacia-, Berken- en Cederstaete. Berkenstaete vormt het hart. In deze locatie werk je vanuit de visie dat de cliënt zélf de regie heeft over hoe hij zijn leven inricht. In gezamenlijk overleg bekijk je welke zorg nodig is en past bij de leefwijze van de cliënt. Naast zorgappartementen waar bewoners het Volledig Pakket Thuis ontvangen zijn er 3 groepswoningen voor 30 PG geïndiceerde cliënten.

Ons aanbod

Wat wij bieden:

Wij bieden je een vergoeding reiskosten, een persoonlijke WA- en ongevallenverzekering, een vrijwilligersovereenkomst met daarin alle gemaakte afspraken en, indien nodig, bijscholing(en).

Dáárom kiest je voor Archipel

  • Al jarenlang bieden wij verschillende vormen van zorg, wonen en welzijn aan, passend bij de wensen van onze cliënten, in de regio Eindhoven;
  • Wij werken vanuit de overtuiging dat cliënten het gelukkigst zijn wanneer ze zoveel mogelijk eigen regie blijven houden. En zetten ons, samen met de familie van cliënten, in om dit te realiseren;
  • Ook medewerkers krijgen eigen regie, onder andere in de vorm van zelfsturende teams en scholing.

Interesse?

Interesse?

Voor meer informatie, of om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek, kun je contact opnemen met Anne-Marie Lambert, geestelijk verzorger, bereikbaar via telefoonnummer 06-23515330. Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten bij de infobalie zodat je teruggebeld kunt worden. Uiteraard kun je ook direct reageren. Dit kan via onderstaande link.

Vorige Volgende