Wij vragen

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?

Je gaat ondersteunen in de huiskamer van de afdeling revalidatie. Het is van belang dat je bekend bent met de problematiek na een CVA. Je vindt het leuk om een spelletje te doen, een praatje te maken en je kan een luisterend oor bieden. Ben je flexibel, empathisch en enthousiast en heb je affiniteit met ouderen? Dan zoeken wij jou!


Over de afdeling:

Dommelhoef, afdeling revalidatie 2. De revalidatievraag kan zeer divers zijn van een CVA tot bv een gebroken heup. Wij werken volgens de principes van het therapeutisch revalidatie klimaat dwz dat alle dagelijkse handelingen worden gebruikt/ingezet als revalidatie oefening. Eten, tafels dekken, ADL alles staat in het teken van revalideren. Archipel wil zoveel mogelijk aansluiten bij de wensen en mogelijkheden van de cliënt weliswaar alles in het teken van revalidatie en terugkeer naar huis. Het werken op de revalidatie is zeer gevarieerd en uitdagend. Elke dag is anders.

Ons aanbod

Wat wij bieden:

Wij bieden je een vergoeding reiskosten, een persoonlijke WA- en ongevallenverzekering, een vrijwilligersovereenkomst met daarin alle gemaakte afspraken en, indien nodig, bijscholing(en). Je werkdagen en tijden zijn in overleg.

Werktijden:
De opties zijn als volgt:
- ochtend van 10.00 – 12.00 uur;
- middag van 15.00 – 17.00 uur;
- avond van 18.00 – 20.00 uur.

Dáárom kiest je voor Archipel

  • Al jarenlang bieden wij verschillende vormen van zorg, wonen en welzijn aan, passend bij de wensen van onze cliënten, in de regio Eindhoven;
  • Wij werken vanuit de overtuiging dat cliënten het gelukkigst zijn wanneer ze zoveel mogelijk eigen regie blijven houden. En zetten ons, samen met de familie van cliënten, in om dit te realiseren;
  • Ook medewerkers krijgen eigen regie, onder andere in de vorm van zelfsturende teams en scholing.

Interesse?

Interesse?

Voor meer informatie, of om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek, kun je contact opnemen met afdeling Revalidatie 1, bereikbaar via telefoonnummer 040-2610160. Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten bij de infobalie zodat je teruggebeld kunt worden. Uiteraard kun je ook direct reageren via onderstaande link.  

Vorige Volgende