Wij vragen

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?

Wij zijn op zoek naar een gastvrouw/gastheer die bij diverse groepsactiviteiten zoals de computergroep en IPad groep wil assisteren. Denk hierbij aan koffie/thee zetten/schenken, vaatwasser inruimen, gesprekjes met cliënten voeren en het assisteren bij de activiteit. Aan het einde van de middag begeleid je cliënten naar de taxi. Ben jij geduldig, sociaal, flexibel en heb je inlevingsvermogen? Dan zoeken wij jou!


Over de locatie:

Archipel Dommelhoef is een specialistisch verpleeghuis waar mensen verblijven met lichamelijke ziektebeelden zoals Niet Aangeboren Hersenletsel, MS, Parkinson of andere ernstige aandoeningen en mensen die willen revalideren bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname.
Het Afasiecentrum wordt met name bezocht door mensen met o.a. problemen met spreken, lezen, schrijven. Daarnaast kunnen mensen ook terecht bij het Afasiecentrum om te praten over hersenletsel.

Ons aanbod

Wat wij bieden:

Wij bieden je een vergoeding reiskosten, een persoonlijke WA- en ongevallenverzekering, een vrijwilligersovereenkomst met daarin alle gemaakte afspraken en, indien nodig, bijscholing(en). De werktijden zijn in overleg, de opties zijn op woensdag, donderdag en/of vrijdag van 13.15 tot 16.15 uur.

Dáárom kiest je voor Archipel

  • Al jarenlang bieden wij verschillende vormen van zorg, wonen en welzijn aan, passend bij de wensen van onze cliënten, in de regio Eindhoven;
  • Wij werken vanuit de overtuiging dat cliënten het gelukkigst zijn wanneer ze zoveel mogelijk eigen regie blijven houden. En zetten ons, samen met de familie van cliënten, in om dit te realiseren;
  • Ook medewerkers krijgen eigen regie, onder andere in de vorm van zelfsturende teams en scholing.

Deze vacature is verlopen

Recente Vacatures