Wij vragen

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?

Houd jij van uiterlijke verzorging? Bij de activiteit "Beautytime" op vrijdagochtend van 9.30 tot 12.30 uur zoeken we een vrijwilliger die het leuk vindt om te ondersteunen bij het verzorgen en/of masseren van handen en nagels, het aanbrengen van gezichtsmaskertjes en het nat scheren van mannen. Ook is het mogelijk om de haren te verzorgen, zoals touperen, borstelen of krulspelden inzetten. Tijdens de activiteit heerst er een gezellige sfeer met muziek en is er altijd iets lekkers te nuttigen. Ben jij geduldig, vriendelijk en houd jij ervan om samen bezig te zijn met uiterlijke verzorging? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Over de locatie:

Dommelhoef is een specialistisch verpleeghuis waar mensen verblijven met lichamelijke ziektebeelden zoals Niet Aangeboren Hersenletsel, MS, Parkinson of andere ernstige aandoeningen en mensen die willen revalideren bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Verder bezoeken externe cliënten de dagbehandeling en het afasiecentrum.

Ons aanbod

Wat wij bieden:

Wij bieden je een vergoeding reiskosten, een persoonlijke WA- en ongevallenverzekering, een vrijwilligersovereenkomst met daarin alle gemaakte afspraken en, indien nodig, bijscholing(en).

Dáárom kiest je voor Archipel

  • Al jarenlang bieden wij verschillende vormen van zorg, wonen en welzijn aan, passend bij de wensen van onze cliënten, in de regio Eindhoven;
  • Wij werken vanuit de overtuiging dat cliënten het gelukkigst zijn wanneer ze zoveel mogelijk eigen regie blijven houden. En zetten ons, samen met de familie van cliënten, in om dit te realiseren;
  • Ook medewerkers krijgen eigen regie, onder andere in de vorm van zelfsturende teams en scholing.

Interesse?

Interesse?

Voor meer informatie, of om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek, kun je contact opnemen met Saskia Kluin, coördinator vrijwilligerswerk, bereikbaar via telefoonnummer 040-2610111 of via email: saskia.kluin@archipelzorggroep.nl . Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten bij de infobalie, zodat je teruggebeld kunt worden. Uiteraard kun je ook direct reageren op deze vacature. Dit kan via onderstaande link.

Vorige Volgende