Wij vragen

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?
Voor diverse activiteiten zijn we op zoek naar ondersteuning bij het begeleiden van deelnemers van, naar en tijdens de activiteit. Dit doe je met ondersteuning van een beroepskracht en samen met andere vrijwilligers.


Over Archipel:
Archipel biedt een breed scala aan zorg-, welzijnsdiensten. Archipel heeft zowel somatische, psychogeriatrische en revalidatie afdelingen. In totaal verlenen wij aan gemiddeld 3.000 cliënten zorg. Binnen Archipel is onze kennis voor bijzondere doelgroepen geclusterd binnen het Kenniscentrum, een specialistisch centrum waarin kennis en expertise worden opgebouwd, toegepast en geborgd. We laten ons voeden door wat onze cliënten beweegt. Tegelijkertijd zijn we nieuwsgierig naar de nieuwste professionele inzichten. We nemen vanuit het Kenniscentrum deel aan universitaire netwerken en hebben veel samenwerkingspartners in de regio.

Ons aanbod

Wat wij bieden:

Uren afhankelijk van geplande activiteit. Wij bieden je een vergoeding reiskosten, een WA- en ongevallenverzekering, een vrijwilligersovereenkomst met daarin alle gemaakte afspraken en, indien nodig, bijscholing(en).

Dáárom kiest je voor Archipel

  • Al jarenlang bieden wij verschillende vormen van zorg, wonen en welzijn aan, passend bij de wensen van onze cliënten, in de regio Eindhoven;
  • Wij werken vanuit de overtuiging dat cliënten het gelukkigst zijn wanneer ze zoveel mogelijk eigen regie blijven houden. En zetten ons, samen met de familie van cliënten, in om dit te realiseren;
  • Ook medewerkers krijgen eigen regie, onder andere in de vorm van zelfsturende teams en scholing.

Deze vacature is verlopen

Recente Vacatures