Wij vragen

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?

Je gaat samen met een vaste medewerker en medevrijwilligers vrij zwemmen met cliënten. Je zwemt mee in het lekker warme water van een zwembad in Son. Indien nodig ondersteun je de deelnemers bij het aan en uitkleden.
We zwemmen iedere 2de dinsdag van de maand. We vertrekken om 15:00 uur vanaf locatie Landrijt. Je kunt meerijden met het busje en bent rond 18:00 uur terug. Kun je goed zwemmen, ben je geduldig, zorgzaam en enthousiast? Dan zoeken wij jou!


Over de locatie:

Archipel Landrijt biedt gespecialiseerde zorg aan bijzondere doelgroepen met verschillende vormen van dementie, cognitieve- en ernstige lichamelijke problemen. Er is volop keuze uit individuele en groepsgewijze activiteiten.

Ons aanbod

Wat wij bieden:

Wij bieden je een vergoeding reiskosten, een persoonlijke WA- en ongevallenverzekering, een vrijwilligersovereenkomst met daarin alle gemaakte afspraken en, indien nodig, bijscholing(en).

Dáárom kiest je voor Archipel

  • Al jarenlang bieden wij verschillende vormen van zorg, wonen en welzijn aan, passend bij de wensen van onze cliënten, in de regio Eindhoven;
  • Wij werken vanuit de overtuiging dat cliënten het gelukkigst zijn wanneer ze zoveel mogelijk eigen regie blijven houden. En zetten ons, samen met de familie van cliënten, in om dit te realiseren;
  • Ook medewerkers krijgen eigen regie, onder andere in de vorm van zelfsturende teams en scholing.

Deze vacature is verlopen

Recente Vacatures