Wij vragen

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?

Ben jij de vrijwilliger die onze bewoners meer Vitamine A gaat bezorgen en hou je van uiterlijke verzorging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze locatie Landrijt zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Vrijwilligers die samen met een vaste medewerker en collega vrijwilligers de cliënten wil verwennen op het gebied van uiterlijke verzorging, bijvoorbeeld door het geven van een manicure, gezichtsmasker enz. Je haalt de cliënten op van hun kamer en brengt ze na afloop terug. Een aantal cliënten zijn rolstoel gebonden en er wordt van je verwacht dat je rolstoelen kunt duwen.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Dan hebben wij een plekje vrij in ons enthousiaste team dat bestaat uit meerdere vrijwilligers en medewerkers!

Werktijden
De werkdagen zijn (in overleg) dinsdag van 10:00-12:30 uur en/of van 14:00-16:00 uur in de oneven weken en vrijdag van 09:30-12:30 uur (wekelijks).


Over de locatie:

Landrijt ligt in het noorden van Eindhoven. De cliënten van Landrijt wonen in een prettig woon- en leefklimaat. De medewerkers van Landrijt bieden specialistische zorg aan bijzondere doelgroepen met verschillende vormen van dementie, geheugenproblemen en/of lichamelijke ziektebeelden.

Ons aanbod

Dit bieden wij:

Wij bieden je een vergoeding reiskosten, een persoonlijke WA- en ongevallenverzekering, een attentieregeling, een vrijwilligersovereenkomst met daarin alle gemaakte afspraken en, indien nodig, bijscholing(en).

Dáárom kiest je voor Archipel

  • Al jarenlang bieden wij verschillende vormen van zorg, wonen en welzijn aan, passend bij de wensen van onze cliënten, in de regio Eindhoven;
  • Wij werken vanuit de overtuiging dat cliënten het gelukkigst zijn wanneer ze zoveel mogelijk eigen regie blijven houden. En zetten ons, samen met de familie van cliënten, in om dit te realiseren;
  • Ook medewerkers krijgen eigen regie, onder andere in de vorm van zelfsturende teams en scholing.

Interesse?

Interesse?

Voor meer informatie, of om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek, kun je contact opnemen met Jolanda Bekkers, coördinator vrijwilligerswerk, bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag via 06-82309643 of mailen via jolanda.bekkers@archipelzorggroep.nl

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten bij de informatiebalie zodat we je kunnen terugbellen. Uiteraard kun je ook direct reageren op deze vrijwilligersvacature!

Vorige Volgende