Wij vragen

Begin de dag met een heerlijk ontbijt samen op de Picolaan. Wat houdt het vrijwilligerswerk in?

De bewoners (en medewerkers) van afdeling Picolaan zoeken een vrijwilliger die op 1 of meerdere ochtenden hen komt ondersteunen met het bereiden een heerlijk ontbijtje.

Werktijd van 9.00 uur tot 11.00 uur.


Maak een afspraak om vrijblijvend kennis te maken, de koffie staat klaar!

Ben je sociaal, rustig, gastvrij, en geduldig en kom jij een fijne sfeer brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Over de locatie:

Landrijt ligt in het noorden van Eindhoven. De cliënten van Landrijt wonen in een prettig woon- en leefklimaat. De medewerkers van Landrijt bieden specialistische zorg aan bijzondere doelgroepen met verschillende vormen van dementie, geheugenproblemen en/of lichamelijke ziektebeelden.

Ons aanbod

Over de picolaan:

Dementie is een aandoening die geassocieerd wordt met oudere leeftijd. Toch is het zo dat verschillende aandoeningen die met dementie gepaard gaan ook voor kunnen komen bij jongere mensen. Op de picolaan wonen jong dementerende cliënten tussen 45 en 65 jaar.

Balansgroep
Deze groep is er voor cliënten die de balans zoeken tussen rust en activiteit. Zij zoeken gezelschap maar willen op z'n tijd ook op zichzelf zijn. De medewerkers helpen de cliënt de dag zo te plannen dat er een goede balans is.

Dáárom kiest je voor Archipel

  • Al jarenlang bieden wij verschillende vormen van zorg, wonen en welzijn aan, passend bij de wensen van onze cliënten, in de regio Eindhoven;
  • Wij werken vanuit de overtuiging dat cliënten het gelukkigst zijn wanneer ze zoveel mogelijk eigen regie blijven houden. En zetten ons, samen met de familie van cliënten, in om dit te realiseren;
  • Ook medewerkers krijgen eigen regie, onder andere in de vorm van zelfsturende teams en scholing.

Interesse?

Wat wij bieden:

Wij bieden je een vergoeding reiskosten, attentieregeling, een WA- en ongevallenverzekering, een vrijwilligersovereenkomst en een aanbod van workshops en trainingen speciaal voor onze vrijwilligers. Daarnaast kan je gebruik maken van de vele online trainingen van Goodhabitz.

Interesse?

Voor meer informatie, of om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek, kun je contact opnemen met Jolanda Bekkers, coördinator vrijwilligerswerk, bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag via 06-82309643 of mailen via jolanda.bekkers@archipelzorggroep.nl

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten bij de Infobalie, zodat je teruggebeld kunt worden. Uiteraard kun je ook direct reageren. Dit kan via onderstaande link.

Vorige Volgende