Wij vragen

Vrijwilliger lunchclub, locatie Passaat- Hof van Strijp

Voor de lunchclub op maandag en/of donderdag van 11.30 tot 14.00 uur zoeken we een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om samen met cliënten en andere vrijwilligers een lekkere lunch te bereiden. Je bedenkt samen lekkere, creatieve gerechten en je doet hiervoor eventueel de boodschappen. Uiteraard schuif je na het bereiden zelf ook gezellig aan om gezamenlijk te gaan eten. Na de lunch help je mee om alles weer op te ruimen. Hou jij van koken en bereiden van lekkere gerechtjes en lijkt het je leuk om te werken met mensen met dementie of zou je dit graag willen leren? Ben je vriendelijk, gastvrij en geduldig en kom jij gezelligheid brengen? Wij zijn op zoek naar jou!

Twijfel niet en neem gauw contact op!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een vergoeding reiskosten, attentieregeling, een WA- en ongevallenverzekering, een vrijwilligersovereenkomst en een aanbod van workshops en trainingen speciaal voor onze vrijwilligers. Daarnaast kan je gebruik maken van de vele online trainingen van Goodhabitz.

De locatie

In het hartje van de woonwijk Strijp in Eindhoven ligt Archipel Passaat, een centrum voor geriatrische zorg. De bewoners krijgen de juiste zorg en begeleiding wanneer zij deze nodig hebben. Kortom: leven in een omgeving waar welzijn voorop staat.

Overige informatie of direct reageren?

Voor meer informatie, of om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek, kun je contact opnemen met Denise van der Stelt, coördinator vrijwilligerswerk, bereikbaar via telefoonnummer 06-83296331 of via email: denise.van.der.stelt@archipelzorggroep.nl .

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten bij de infobalie, zodat je teruggebeld kunt worden. Uiteraard kun je ook direct reageren. Dit kan via onderstaande link.

Deze vacature is verlopen

Vorige Volgende