Wij vragen

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?

Hou je van koken? Wij zoeken vrijwilligers die graag wekelijks of om de week een Hollandse pot willen bereiden. Dat kan voor onze bewoners, of ook heel gezellig mèt onze bewoners en in samenwerking met de collega’s van de afdeling. Op een huiskamer met 10 tot 14 bewoners in Kanidas of Nazareth. Bij sommige afdelingen is het mogelijk om voor het koken zelf boodschappen te doen, dat kan eventueel ook met een bewoner. Mee-eten behoord ook tot de mogelijkheden , maar het accent ligt natuurlijk bij het verzorgen van een heerlijke maaltijd voor onze bewoners. Ben je initiatiefrijk, kun je inspelen op de behoefte van de bewoners en heb je affiniteit met ouderen met een dementie of sta je hiervoor open? Dan zoeken wij jou!

Werktijden
Afhankelijk van de afdeling en het wel of geen boodschappen doen, en/ of mee-eten. Van 14.30/15.30 tot 18.30 uur of van 16.00 tot 17.30 uur. Mogelijkheden op diverse dagen van de week.


Over de locatie:

Kanidas en Nazareth zijn twee locaties van Archipel die letterlijk aan elkaar gelegen zijn in het centrum van Best. Naast 27 appartementen voor ouderen met een somatische aandoening in Nazareth zijn er op beide locaties ook vijf groepswoningen voor ouderen met een dementie. Een beschermde, gesloten setting waar iedere bewoner een eigen (slaap)kamer heeft en waar een gemeenschappelijke huiskamer is.

Ons aanbod

Wat wij bieden:

Wij bieden je een gehele reiskosten vergoeding, een WA- en ongevallenverzekering, een attentieregeling waaronder een kerstpakket, een vrijwilligersovereenkomst met daarin alle gemaakte afspraken en er worden trainingen aangeboden over bv dementie.

Dáárom kiest je voor Archipel

  • Al jarenlang bieden wij verschillende vormen van zorg, wonen en welzijn aan, passend bij de wensen van onze cliënten, in de regio Eindhoven;
  • Wij werken vanuit de overtuiging dat cliënten het gelukkigst zijn wanneer ze zoveel mogelijk eigen regie blijven houden. En zetten ons, samen met de familie van cliënten, in om dit te realiseren;
  • Ook medewerkers krijgen eigen regie, onder andere in de vorm van zelfsturende teams en scholing.

Interesse?

Interesse?

Voor meer informatie, of om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek, kun je contact opnemen met Denise van der Stelt, coördinator vrijwilligerswerk, bereikbaar via telefoonnummer 06-83296331 of via email: denise.van.der.stelt@archipelzorggroep.nl. Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten bij de infobalie zodat je teruggebeld kunt worden. Uiteraard kun je ook direct reageren.

Vorige Volgende