Wij vragen

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?

Heb jij groene vingers en vindt je het heerlijk om buiten actief bezig te zijn? En zou je het leuk vinden om een bijdrage te leveren aan het welzijn van senioren die onze activiteitenboerderij bezoeken? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!
Voor onze locatie Antoniushof in Best, een activiteitenboerderij met dieren en houtbewerkingsruimte, zijn we op zoek naar een vrijwilliger die tuinwerkzaamheden wil verrichten. Voor 1 of meerdere dagdelen per week. De dagen en tijden zijn in overleg. Wij zijn op zoek naar iemand die een warm hart heeft voor onze senioren. Iemand die naast geduld een positieve instelling heeft en bereid is regelmatig aanwezig te zijn.

Hebben wij je interesse gewerkt? Dan hebben wij een plekje vrij in ons enthousiaste team dat bestaat uit meerdere vrijwilligers en medewerkers dagbesteding!

Werktijden
De werktijden zijn in overleg. De activiteit vindt plaats op werkdagen tussen 9:30 – 16:00 uur.


Over de locatie:

Het dagbestedingsprogramma Natuur en Buitenleven wordt voor een groot deel vorm gegeven op Activiteitenboerderij Antoniushof. Dit programma is speciaal bedoeld voor senioren in de regio Best, zelfstandig wonend of niet, die actief bezig willen zijn in en rondom de natuur.

Ons aanbod

Dit bieden wij:

Wij bieden je een vergoeding reiskosten, een persoonlijke WA- en ongevallenverzekering, een attentieregeling, een vrijwilligersovereenkomst met daarin alle gemaakte afspraken en, indien nodig, bijscholing(en).

Dáárom kiest je voor Archipel

  • Al jarenlang bieden wij verschillende vormen van zorg, wonen en welzijn aan, passend bij de wensen van onze cliënten, in de regio Eindhoven;
  • Wij werken vanuit de overtuiging dat cliënten het gelukkigst zijn wanneer ze zoveel mogelijk eigen regie blijven houden. En zetten ons, samen met de familie van cliënten, in om dit te realiseren;
  • Ook medewerkers krijgen eigen regie, onder andere in de vorm van zelfsturende teams en scholing.

Interesse?

Interesse?

Voor meer informatie, of om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek, kun je contact opnemen met Denise van der Stelt, coördinator vrijwilligerswerk, bereikbaar via telefoonnummer 06-83296331 of via email: denise.van.der.stelt@archipelzorggroep.nl. Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten bij de informatiebalie zodat we je kunnen terugbellen. Uiteraard kun je ook direct reageren op deze geweldige vrijwilligersvacature!

Vorige Volgende